Zoek op postcode

Voetpraktijk Branding

8.8 / 10.0
(26 stemmen)
Branding 34
1186DH Amstelveen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0615876295
Website:
52.2747834.8677
26 4.4391691394659 31 8.8
Gemiddelde waardering uit 26 stemmen

Kenmerken

Branches:
Pedicure
Diensten:
Cosmetische voetverzorging

Reviews

Plaats een review
|
Verlossing
Zojuist eindelijk van m’n likdoor verlost. Fijne service met glimlach en gelijk geholpen ondanks drukke agenda. Hier word ik vrolink ban. Dikke aanrader !!!!!
De hele behandeling
Noppes
Waardering:
5.0 10.0
|
Goede vakbekwame behandeling
Donderdag weer naar mijn vaste pedicure geweest en mijn voeten werden weer goed onder handen genomen. Het liefst zou ik nog vaker gaan want de voetmassage is echt ook heel fijn. Ik kan weer lekker wandelen de eerste 6 weken.
Je kunt echt goed aangeven wat je behandelt wilt hebben. Een vakvrouw.
Waardering:
5.0 10.0
|
Summa cum laude!
Mevr. Karina Blom is een aimabele geoutilleerde pedicure welke al jarenlang met grote geestdrift haar vak uitoefent. Andere pre’s zijn o.a. dat het bijzonder aangename uitzicht vanuit haar praktijk kamer nog wordt overtroffen door haar wil om werkelijk te luisteren naar niet alleen welke specifieke problemen je ervaart aan je voeten en jou allen dat adviseert wat zij werkelijk nodig acht. Ik zelf heb decennia ’s gezworven langs allerlei voetprakijken voordat ik honkvast werd bij voetpraktijk Branding en daarom meen ik dat het terecht is dat ik voor het eerst het hoogst mogelijke beoordelingscijfer uitreik.
zeer vakbekwaam, mooie prakijk, producten op natuurlijke basis voor bijvoorbeeld de diabetische voet, prachtig uitzicht vanuit de prakijk, een goede prijs kwaliteit verhouding, mooie schone praktijk, ampel deskundigheid, sympathieke pedicure die echt de tijd neemt voor je neemt en tevens alles zoals ik in de omschrijving heb genoemd.
Dat ze wettelijk verplicht is vanuit het ministerie om samen te werken met podologen welke zelf absoluut niks toevoegen (Zelfs het tegendeel) aan de kennis van een medisch pedicure zonder jarenlange ervaring.
Waardering:
5.0 10.0
|
Vakkundige pedicure met een groot hart
Wanneer je last hebt van ingegroeide nagels is het belangrijk om een goede en vakkundige pedicure te vinden. Tenslotte wil je graag een fijne relatie opbouwen met iemand waarvan je regelmatig haar diensten gebruik van moet maken. Na lang zoeken heb ik die eindelijk gevonden. Karina is vakkundig, vriendelijk en zorgzaam .inmiddels kom ik al zeker 6 jaar met plezier in haar praktijk.
Makkelijk afspraak te maken, niet te duur,
Waardering:
5.0 10.0
|
Perfect geholpen
Ik ben net voor de derde keer geweest. Wordt altijd goed geholpen in rustige en aangename sfeer. Ook ben ik zeer te spreken over Karina`s goede adviezen en vakkundigheid. Zij denkt echt mee en stelt goede vragen om de beste oplossing te vinden. Belangrijk voor mij: Ik ben van veel pijn af, en uiteraard zijn mijn voeten na elke behandeling super verzorgd. Voetpraktijk Branding in een echte parel in Waardhuizen.
Deskundigheid en vriendelijkheid van Karina, frisse praktijk, prachtig uitzicht, altijd een aangename behandeling, onopdringerig, zeer redelijke prijs. Handig: klein assortiment voetverzorgingsproducten te koop.
Waardering:
5.0 10.0
|
Het hele jaar door mooie, verzorgde voeten
Jaren geleden heb ik op aanraden van mijn zusje een afspraak gemaakt met Karina. Ik had een pijnlijke ingegroeide teennagel. Zij heeft mij daar op zeer vakkundige wijze van af geholpen. Ik heb verder geen 'probleem' voeten maar ga toch elke 5 weken naar haar toe. Waarom? Om mijn nagels goed te laten knippen en vijlen, eelt verwijderen etc. etc. Mijn voeten hoef ik niet te verbergen. Ze zien er altijd tip top uit. En als kers op de taart is Karina een hele, fijne vrouw waar ik in de afgelopen jaren een waardevolle band mee opgebouwd heb. Mijn advies is: gun je voeten regelmatig een goede pedicure behandeling. Je voorkomt ook problemen hier door.
Waardering:
5.0 10.0
|
Heerlijk relaxen bij Karina
Ik kom altijd zen terug als ik bij Karina ben geweest. Deze vrolijk en vooral ook lieve dame behandelt mijn voetjes met liefde. In haar salon aan huis met echt een prachtig uitzicht over de landerijen (konijntjes, eendjes, koeien, vogels) kom ik helemaal even tot rust. Karina is een echte vakvrouw die haar vak verstaat.
Lief, aardig, vakvrouw, verstand van zaken. Prachtig uitzicht.
Geen enkele.
Waardering:
5.0 10.0
|
perfect
Een perfect adres is voetpraktijk Branding. Je kan hier je voetjes met liefde laten behandelen door de geduldige en lieve Karina. Ik ga hier altijd zeer ontspannen weer vandaan mede door het prachtige uitzicht!
Lief, geduldig, niet te duur en prachtig uitzicht.
Geen idee.
Waardering:
5.0 10.0
|
Footnote
Dankzij de zeer vakkundige en zorgvuldige aanpak van Karina is er een eind gekomen aan pijnlijk ingroeiende teennagels. Een sympathieke vakvrouw met verstand van zaken en een goed gevoel voor haar klanten.
Topkwaliteit en buitengewoon zorgvuldig.
Geen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Heerlijk!
Nog nooit een pedicure behandeling ondergaan, want nogal gevoelige voeten. Karina is echter zo attent en bekwaam, het was een heerlijke behandeling!
Zeer ontspannen sfeer, mooie praktijk, heel attent, prettige behandeling
Waardering:
5.0 10.0
|
Voetjes in de lucht
Ik voel me op me gemak in de stoel. Veel mensen zouden ook een eng gevoel kunnen krijgen als ze de behandelkamer binnenkomen omdat het lijkt alsof je naar de tandarts gaat. Niets is minder waar, Karina stelt je meteen gerust door haar vriendelijkheid en je iets te drinken aan te bieden. Je kan volop genieten van alle rust en het mooie uitzicht tijdens de behandeling.
Vakbekwaam, goede prijs kwaliteit verhouding Rustige locatie, sereen, grote behandelkamer, mooi uitzicht
Waardering:
5.0 10.0
|
Zeer opgelucht na behandeling!
Uitstekende behandeling door Karina na het verhelpen van klachten rond ingegroeide teennagel. Tenslotte heerlijke massage gekregen. Zeer tevreden!
Vakkundige behandeling Prachtig uitzicht bovendien!
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
In goede handen
Kreeg haar praktijknaam door van vrienden en direct bij binnenkomst al een goed gevoel. Deskundig en prettige behandeling.
Snel en vakkundig
Geen enkele
Waardering:
5.0 10.0
|
gezonde voeten!!
Dankzij de regelmatige bezoeken aan Karina die met grote toewijding mijn voeten verzorgt ben ik verzekerd van goede en gezonde voeten!!
Waardering:
5.0 10.0
|
Aanrader! Zeer professionele en prettige pedicure
Het is een genot om naar Karina te gaan! Ze is heel professioneel en vakbekwaam. De behandeling is pijnloos en ik kom altijd met heerlijk zachte, eeltvrije en ontspannen voeten bij haar vandaan. En Karina is zo vriendelijk en gezellig. Ik vind het dan ook ontzettend leuk om met haar te praten, maar weet dat ze ook heel goed doorheeft wanneer een klant behoefte heeft aan rust. Ze heeft alle aandacht, je voelt je echt verwend. De praktijk is ruim en schoon en vanuit de stoel heb je een prachtig uitzicht over de weilanden. Zoals iemand al schreef: je komt voor je voeten maar je gaat totaal ontspannen de deur weer uit. Kortom, ik kan deze pedicure van harte aanbevelen!
Professioneel, zeer klantvriendelijk, fijne sfeer, mooie ambiance, goede prijs/kwaliteit.
Waardering:
5.0 10.0
|
Fantastische behandeling
Ik wilde nooit dat iemand aan mijn voeten zat. Op advies van mijn vrouw toch naar Voetpraktijk Branding gegaan. Wat een goede behandeling. Terwijl ik geholpen werd had ik een prachtig uitzicht over de weilanden waar een meerkoet een nest had gemaakt en de schapen en lammetjes rond liepen.
Goed behandeld. Heerlijke gladde voeten.
Geen.
Waardering:
5.0 10.0
|
geen bloederige toestanden
Ik heb opdracht van mijn omgeving je te complimenteren met het resultaat van je werk aan mijn onderstel. Zelf ben ik ook blij hiermee: ik durf mij nu "schaamteloos" in sandalen te vertonen. Wat je aan mijn voeten hebt gedaan is een klein wonder, (bijkomend voordeel) ik vind je een heel gezellig mens. Geen bloederige toestanden zoals ik in mijn kennissenkring wel eens gehoord heb. Groeten van Bram
geen bloederige toestanden
Waardering:
5.0 10.0
|
Perfecte behandeling
Ik was op zoek naar een nieuwe pedicure. Ben blij dat ik bij Karina ben uitgekomen. De behandeling verliep pijnloos! Bij mijn vorige pedicure was ik altijd een beetje gespannen omdat het fraisen bij de nagels pijn deed. Karina werd met de nieuwste motor. Hierdoor kan zij heel precies werken. Ik ga nooit meer naar een andere!
Relaxte ruimte, deskundigheid, zeer klantvriendelijk
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Goede marathon gelopen!
Ik loop veel hard,als Karina mijn voeten heeft behandeld, loopt het zo lekker. Ik heb last van likdoorns maar ook eelt. Ik ben erg tevreden, gedurende een lange periode heb ik zelfs helemaal geen last van likdoorns meer! Karina geeft veel aandacht, service en goede sfeer, een prima prijs overigens.
Waardering:
5.0 10.0
|
Goede service
Al veel pedicures bezocht maar bij Karina blijf ik teruggaan. Ik ben diabetisch en ben blij dat zij voorzichtig werkt. Nooit gehaast, neemt ook altijd de tijd voor haar klanten. Een pedicure,die naast haar medische behandeling, ook een ontspannen sfeer schept, echt zin om naar toe te gaan!
Deskundigheid, goede sfeer
Waardering:
5.0 10.0
|
Lekker tennis zonder pijn
Al jaren laat ik mijn voeten behandelen door deze pedicure. Hierdoor kan ik beter presteren tijdens mijn wedstrijden. Voorheen altijd last van ingroeiende nagels. Door goed onderhoud geen pijn! Daarnaast goede massage. Helemaal top!
Waardering:
5.0 10.0
|
Waar zijn al je beoordelingen gebleven?
Ben zo blij met Karina. Ik heb veel last aan mijn voeten gehad, o.a een ingroeiende nagel. Met pijn stapte ik de salon binnen. Maar hoe heerlijk om die pijn niet meer te voelen. Vakkundig werk, karina werkt heel precies, en dat is in mijn geval belangrijk. Heel veel dank voor je expertise. Waar zijn nu toch al jouw 38 beoordelingen, reviews gebleven?
Waardering:
5.0 10.0
|
Eindelijk in de top tien pedicures!
Je hebt het verdiend, je bent als tweede opgenomen in de top tien pedicures van Nederland. Jouw service, kwaliteit en gezelligheid worden beloond hiermee. Ga zo door!
Waardering:
5.0 10.0
|
Al jaren 'mijn' pedicure
Al jaren kom ik bij 'mijn' pedicure: vriendelijk, deskundig, gezellig kletsen, maar ook relaxen natuurlijk tijdens een heerlijke massage. De praktijk ligt op een unieke locatie met prachtig uitzicht.
Deskundig, vriendelijk, goede prijs-kwaliteit
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Geeft goed advies
Het heeft even geduurd voordat ik de 'drempel'durfde over te gaan, een pedicure te bezoeken. Bij deze pedicure denk je, waarom ben ik niet eerder gegaan? Het advies wat ik kreeg heeft mij ook echt verder geholpen. Verder hebben mijn voorgangers veel positiefs vermeld, ik sluit mij hierbij aan, een prima behandeling!
Rusige locatie, grote behandelruimte, deskundigheid van de pedicure
Waardering:
5.0 10.0
|
De zorg die je zoekt...
Wat moet er nog worden toegevoegd aan voorgaande beoordelingen?
Idem
Geen...
Waardering:
5.0 10.0
|
Geweldige Pedicure!
Voor het eerst naar een pedicure geweest en direct een goede ervaring! Veel aandacht voor je voeten en deze mevrouw heeft er duidelijk verstand van! Ze geeft je een behandeling op maat en luistert ook naar je wensen. Verder heel aardig en leuk uitzicht over de weilanden! Ben zelf student en ze is ook zeker 'Student-vriendelijk';)
Professioneel, goede prijs kwaliteit verhouding, mooie salon en ontzettend vriendelijk
Waardering:
5.0 10.0
|
Deskundige behandeling
Eindelijk van mijn pijnlijke likdoorn verlost. Daarna nog een voetmassage en een heerlijk uitzicht vanuit de stoel. Ben echt blij met deze vriendelijke pedicure. Een aanrader!
Ruime, hygienische praktijk, mooi uitzicht, deskundige behandeling
Waardering:
5.0 10.0
|
Heerlijke voetbehandeling
Vakkundige, sympathieke pedicure die echt de tijd neemt voor je. Geweldig uitzicht vanuit de stoel (mooie praktijk overigens). Je komt voor je voeten, maar gaat totaal ontspannen weer de deur uit.
zeer vakbekwaam, goede prijs, producten op natuurlijke basis, prachtig uitzicht vanuit de salon
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Perfecte behandeling
Inmiddels diverse pedicures gehad maar zij overtreft alles. Goede behandeling met aandacht en neemt de tijd die nodig is. Iemand die verstand van haar vak heeft. Mooie praktijk, ziet er erg fris uit.
Goede prijs,ze kent haar vak en een mooie praktijk
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Goede verzorging!
Goede service, fijne behandeling met veel aandacht en extra's zoals voetenbad en nacremen voeten. Pedicure neemt de tijd voor haar klant. Praktijk is ruim en schoon en biedt een prachtig uitzicht op de weilanden. Naast goede behandeling dus ook echt genieten van de sfeer en de aandacht.
Goede prijs kwaliteit verhouding, mooie praktijk, veel deskundigheid
Geen
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Branding Voetpraktijk0km
Amstelveen - Branding 34
 
 
Schoonheidssalon Manilva(9.6/10.0)0.2km
Amstelveen - Lichtboei 32
Schoonheidssalon Manilva, de schoonheidsspecialiste in Amstelveen waar je kunt ontspannen in een zorgeloze ambiance met mediterrane invloeden. Kom ook voor massages, harsen en epileren. ...meer...
Gezichtsbehandelingen: Huidverzorging, Ontharen, Schoonheidsbehandelingen
Branches: Beautysalon
 
 
Exmann, H0.3km
Amstelveen - Lichtboei 33
 
 
Manuele praktijk Leda(8.0/10.0)0.3km
Amstelveen - Schutsluis 52
u kunt bij mij terecht voor shiatsu therapie, dorn therapie /breuss massage en voetreflexzone therapie. (Ook andere manuele toepassingen zoals: triggerpoint, klassieke massage en segmentaal therapie) Behandeling op afspraak Openingstijden: ma-vr van 09:00-18:00 ...meer...
Gezichtsbehandelingen: Klassieke massage
Branches: Massage
 
 
Kriszti(8.0/10.0)0.6km
Amstelveen - Turfschip 207
Gezichtsbehandelingen: Gezichtsbehandelingen, Gezichtsmasker, Massage, ...
Branches: Beautysalon
 
 
Ebon Hairstyling(7.0/10.0)0.6km
Amstelveen - Parlevinker 31
 
 
MassagePraktijk 'Veldhuyzen'(8.2/10.0)0.8km
Amstelveen - Schoener 116
Voor een Holistische aanpak waarbij lichaam, geest, energie en voeding centraal staan. Dus een brede focus waarbij de ene keer meer aandacht voor massage en de andere keer voor je emoties. Hoofddoel van de aanpak is om je eigen regie over je leven ter hand te nemen waarbij o.a. duidelijkheid over...meer...
Gezichtsbehandelingen: Klassieke massage
Branches: Massage
Diensten:Afvallen,Massage
 
 
Pedicurepraktijk Voetjes van de vloer(7.0/10.0)0.9km
Amstelveen - Klipper 20
Pedicurepraktijk Voetjes van de vloer laat u weer heerlijk op rozen lopen.   Heeft u last van pijnlijke voeten of gunt u uw voeten een aangename opknapbeurt? Aarzel dan niet en neem contact op met mij, Patricia Heemskerk, voor een afspraak of informatie.  Uw voeten verdienen het echt! Ik ben...meer...
Branches: Pedicure
 
 
Mayan Massage(8.4/10.0)1km
Amstelveen - Schoener 192
Branches: Massage
 
 
Formosa1km
Amstelveen - Punter 279
Branches: Schoonheidssalon
 
 

Plaatsen in de buurt

Aalsmeer - Aalsmeerderbrug - Abcoude - Amstelhoek - De Kwakel - Duivendrecht - Mijdrecht - Nieuwveen - Ouderkerk Aan De Amstel - Uithoorn