Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    
Tantra-Lotus

Tantra-Lotus

9 / 10.0
(21 stemmen)
Aardrijk 103
4824BT Breda
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0765498768
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@tantra-lotus.com
51.603574.745512
21 4.5 22 9
Gemiddelde waardering uit 21 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Tantra-Lotus werkt vanuit een Boeddhistische visie en met de Tibetaanse Kum-nye tantra.
Opleiding is genoten in Nepal.
Naast massage, yoga en meditatie sessies worden ook cursussen en een volwaardige opleiding aangeboden. 

Kenmerken

Branches:
Massage

Reviews

Plaats een review
|
intens
Niet zomaar een massage voor tussendoor. Een intensieve ervaring met veel beweging en yoga maar ook met rustmomenten. Intensief ook ja energetisch in mijn lichaam. Heel geweldig allemaal hoor.
Waardering:
5.0 10.0
|
Organastisch lekker
Overal die zachte strelende handjes, ja echt(!) overal. Bij elk lichaamsdeel worden de energiestromen gericht door intensieve streling... Via de lokale massage wordt je langzaam in hogere sferen gebracht om langzaam de spanning op te laten bouwen tot het moment dat je via een enorme ontlading de ultieme ontladinge en ontspanning bereikt. Daarna nog even lekker namasseren en nagenieten. Ik kom zeker weer !
Waardering:
5.0 10.0
|
Tantra zoals het hoort
Niet seksueel, niet ordinair maar vol zuiver zoals tantra behoort.
Waardering:
5.0 10.0
|
Great
Just great and thanks for your ears and hands and all.
Waardering:
5.0 10.0
|
Mijn recensie
Zag je opbroep in de nieuwsbrief staan om een recensie te schrijven en dat wil ik zeker doen. In een moeilijke tijd heb jij me met meditatie, yoga en massage erg geholpen en kon ik altijd aankloppen of bellen. Ik heb deze tijd als erg stimulerend ervaren.
Doelgericht en to-the-point. Je was er altijd voor me.
no-nonsens en rechtstreeks, daar moest ik in het begin even aan wennen.
Waardering:
4.0 8.0
|
Heftig
Ik ben met een speciaal doel naar jouw massages gekomen en je vertelde dat de massage mij kon helpen blokkades uit mijn jeugd in te gaan zien en dat praten erover niet nodig was. Ik dacht dat dit een veilge wijze was van therapie, niet praten is veilig, maar ik heb nu ervaren dat voelen ook zeer zwaar en heftig kan zijn. In 8 sessies ben ik er doorheen gekomen, ik heb de hel meegemaakt in de sessies en je hebt mij hierin bijgestaan. In een bed van vertrouwen en liefde heb ik het kunnen verwerken, heel mooie en prachtig werk dat je doet.
Waardering:
5.0 10.0
|
Goede wijn
Goede wijn behoeft geen krans
Waardering:
5.0 10.0
|
mooie balans
Mooie balans, zachte handen, stevige massage, zachte massage, teder en doortastend, intensief, geraakt, contact, samen, eenworden.
Waardering:
5.0 10.0
|
Zeer fijne ervaring
Masseren en masseren zijn 2. Er zijn niet veel mensen die echt ECHT kunnen masseren, maar Monique Sleumer en Ivar Mol kunnen het. Massage is hun passie en dat merk je in alles.
Fijne ruimte, geen tijdsdruk, goedkoop en geweldige massage
Jammer dat jullie zo ver van mij af wonen :-))
Waardering:
5.0 10.0
|
incest
Ik wil anoniem blijven. De reden is dat ik een incest verleden heb en al meerdere therapien heb gevolgd om het te verwerken. Altijd cognitief, altijd praten, altijd rationeel. Ik wilde niet meer praten, wilde het niet meer herbeleven. Ivar heeft met mij de tantra gedaan en ik heb weer de liefde voor mijn lichaam gevonden. Het houden van mijn ik en het genieten van mijn zijn. Ik heb kunnen vergeven zonder het hoeven te vergeten. Ik ben een jaar bij Ivar geweest en durf pas nu een relatie aan te gaan. Voor mij is hij een weldoener.
Waardering:
5.0 10.0
|
geen schaamte
Ik heb een huidziekte en vele praktijken hebben mij daarom geweigerd. Ik heb hier meerdere sessies meegamaakt en ik ben onroerd geraakt door de manier van werken. Alsof ik een meid van 20 was, alsof ik de mooiste persoon op aarde was, alsof ik er echt mocht zijn. Dat was voor mij echt een opener.
Waardering:
5.0 10.0
|
Mooie cursus
Ik heb welliswaar geen massage ontvangen, maar ik heb een 4 daagse cursus in massage gedaan bij tantra-lotus. Een mooie mix van theorie en praktijk. Fijne sfeer, goede stagiaires, hete soep. Zeer de moeite waard.
Waardering:
5.0 10.0
|
Massages van zeer hoog niveau
Zonder twijfel de allerbeste massage die ik ooit heb mogen ontvangen. ontspanning, herstel, inzicht - en meer, in een sfeer van veel vertrouwen en respect.
de ontspannen sfeer, de grote kennis en kunde van Ivar - zowel praktisch, theoretisch als spiritueel.
Waardering:
5.0 10.0
|
jammer dat ik zo ver weg woon
Ik heb een meditatieve massage ontvangen wel geloof ik 3 uur duurde. Een energetische roller-coster, heftig tot en met maar het heeft me zo !! geholpen.
Waardering:
5.0 10.0
|
beste in Breda en omgeving
Veruit de beste in Breda en omgeving. Ik heb meerdere massages en 1 cursus gedaan bij tantra-lotus en zowel Ivar als Monique zijn geweldig. Kunnen - kennen - aanvoelen - luisteren en het zijn nog mooie en lieve mensen ook.
Vakkundig in alle opzichten
Waardering:
5.0 10.0
|
Heerlijk
Goede dingen hebben weinig woorden nodig.
Geweldig
Waardering:
5.0 10.0
|
tantra massage
Wij hebben als stel al heel veel massages ervaren op tantra gebied, en vaak was dat zeer teleurstellend: zeer seksueel en weinig inhoud. Monique en Ivar steken hier met kop en schouder bovenuit en geven vanuit een prachtige boeddhistische visie een hele mooie energetische massage. Dit is wat tantra is, een helende en spirituele energie die je overal gewaar wordt.
Monique en Ivar begrijpen de tantra
Waardering:
5.0 10.0
|
Opleiding
Ik volg de opleiding tot tantra masseur. Het is hard werken, je krijgt het niet voor niets, maar het is geweldig. Hoog spiritueel karakter en toch zeer aards.
Hele goede opleiding
Waardering:
5.0 10.0
|
therapeutisch
Ik heb als therapie de tantra gekozen om een deel te kunnen verwerken en zo bij tantra-lotus terecht gekomen. Heel bijzonder en heel indrukwekkend. bedankt.
Vanuit een heldere boeddhistische visie therapie aanbieden.
Waardering:
5.0 10.0
|
massage en cursus
Ik heb 5 massages en 1 4-daagse cursus genoten bij dit centrum van Ivar Mol. Ik moet zeggen dat zowel het theoretische deel, als het masseren zeer goed was. Vakkundig en goed verzorgd en eindelijk eens niet zo oppervlakkig.
Vakkundig, goede cursus en fijne massage
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
great!!!!!
Mijn eerste kennismaking met tantra-lotus was een infoavond over de tantra. Dat voelde gelijk zo goed dat ik een afspraak gemaakt heb voor een massage. Die was zo indrukwekkend dat tantra een onderdeel van mijn bestaan is geworden. De opleiding gevolgd en sinds een jaar mijn eigen tantrapraktijk gestart......dus voor mij een dikke 10
ruimte voor eigen ontwikkeling altijd een warm welkom duidelijkheid
ik heb ze nog niet kunnen ontdekken wat betreft massages en opleiding...
Waardering:
5.0 10.0
|
Fijn
Fijne en zeer inhoudelijke sessie ontvangen.
Ervaring en ook een stuk theorie en uitleg, dat vind ik wel fijn.
Niets eigenlijk.
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Ivar Mol(9.0/10.0)0km
Breda - Aardrijk 103
Reiki en Tantra-Lotus is een boeddhistisch centrum in Breda met aan het hoofd Ivar Mol. Hij is opgeleid in Nepal in de Kum-nye en heeft de titel Tantriki-ji gekregen. Naast massages geeft hij meerjarige opleidingen en cursussen....meer...
Branches: Massage
 
 
Aphrodite Schoonheidssalon0.2km
Breda - Everdonk 42
 
 
Salon, De0.3km
Breda - Wederiktuin 2
 
 
Adventure Nails(8.0/10.0)0.3km
Breda - Bremtuin 49
Branches: Nagelstudio
 
 
Bert Hairstyling0.5km
Breda - Donk 22
Branches: Kapsalon
Diensten:Schoonheidsbehandelingen
 
 
Beauty Spot(8.0/10.0)0.5km
Breda - Donk 28
Branches: Sauna
Diensten:Ontharen,Visagie,Zonnebank,...
 
 
Pedicuresalon Kim Engel(7.8/10.0)0.5km
Breda - Brandebeemd 18
Mijn naam is Kim Engel en ik ben een gediplomeerd pedicure gevestigd in Breda, de Haagse Beemden. Mijn praktijkruimte is ruim ingericht met professionele apparatuur en voldoet aan de hoogste hygiënische eisen. U kunt plaatsnemen in een comfortabele behandelstoel. Ik behandel volgens de...meer...
Branches: Pedicure
 
 
House Breda BV, Coiffure(10.0/10.0)0.5km
Breda - Donk 32
 
 
BareFoot Pedicure(8.2/10.0)0.5km
Breda - Putakker 41B
BareFoot pedicure is mijn salon aan huis waar ik nu met veel plezier cliënten kan ontvangen en de behandeling naar keuze kan geven. Van een professionele voetbehandeling tot aan ontspannende SPA behandeling. Of het nu lakken van nagels is of het harsen van de onderbenen, het is allemaal mogelijk...meer...
Branches: Pedicure
 
 
Pedicure Freya Cura(7.4/10.0)0.6km
Breda - Brandebeemd 63
Ambulant pedicure komt bij u aan huis. Geen salon aan huis....meer...
Branches: Pedicure
Diensten:Voetenspecialist
 
 

Plaatsen in de buurt

Bavel - Den Hout Nb - Dorst - Etten-Leur - Langeweg - Prinsenbeek - Terheijden - Teteringen - Ulvenhout - Wagenberg