Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    
SUNTIMES

SUNTIMES

6.2 / 10.0
(3 stemmen)
Korte Hoogstraat 13A
3131BH Vlaardingen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0104344242
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@mijnzonnetsudio.nl
51.9104734.343742
3 3.1271676300578 5 6.2
Gemiddelde waardering uit 3 stemmen

Bedrijfsomschrijving

SUNTIMES is een unieke formule voor Professioneel Zonnen! Kwaliteit en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. Opgeleid personeel,  de beste en meest comfortabele zonnebanken voorzien van airco en een lekker muziekje, voor een fantastisch bruiningsresultaat. Diverse cosmetica, gratis drankje, parkeren voor de deur. 7 dagen per week geopend.

Kenmerken

Branches:
Zonnestudio
Diensten:
Tanning
Uitstekende hygiëne, kwaliteit en service
Producten:
Bruiningsproducten
Zonnecosmetica van Designer Skin

Reviews

Plaats een review
|
geen 10, geen 9, of 8 of 6 of 3 of 2 nee een 1 is voor het niet gesloten zijn
Deze zonnestudio maakt er een potje van: vies, kapotte lampen, kletsen van de Turksen op een hoopje bij elkaar. Onprofessioneel. Het geeft de klanten een rotgevoel om binnen te komen en die Turken bij elkaar te zien staan die ook nog vaak over de klanten grapjes maken en lachen (diezelfde Turksen hebben m.i. een minderwaardigheidsgevoel.) Ze zijn brutaal en denken alles te mogen. deze zaak heeft een slechte naam en niemand die er iets goeds mee doet. gedoemd om te verdrinken. Gelukkig zijn er veel concurrenten die het veeeeeeeeeeel beter doen. Dus mocht je mij missen dan zit ik bij hun te zonnen. Heerlijk bij de concurrentie!!! Daar kennen ze wel hoe een klant behandeld wilt worden, en dat hygiene hoog in het vaandel moet staan. en een kopje koffie of thee is ook lekker, en een gewoon aardig praatje, een lach! het kost niets en toch kom ik er graag terug!
geen
alles Dat medewerkers het niet snappen,,... alllah dat de eigenaar het niet snapt,,..... whollah Gaat nooit meer goed komen. Slechte naam is er al.
Waardering:
1.0 2.0
|
3 x per week
Lieve dames van de zonnebank± ik was een paar weken 3 x per week. Het was heerlijk. Heb genoten van de zonnebank. Maar vanwege het warme weer kom ik pas weer in de winter. Ga af en toe naar het strand. Ook heel fijn. Hartelijk dank en wens u ook fijne zondagen toe.
Heerlijk gezellig met muziekje genieten van de zonnebank. Lekker ontspannen. Heel fijn.
Als het 30 graden is ga ik naar het strand, maar niet 3 x per week. Zonnebank is dan dichter bij.
Waardering:
5.0 10.0
|
Onvriendelijk
Ben in deze zonnestudio nu paar keer geweest en elke keer staan er turkse vriendinnen van het personeel zomaar achter de bar en bij de computer,ook vraag het meisje dat daar werkt aan haar vriendin of zij de zonnebank even wil schoonmaken. Zeer onprofessioneel personeel. Het is meer een vriendinnen bijeenkomst dan dat er sprake van zonnen is. Dat moet niet kunnen vind ik. De eigenaar zou wat aan de regels kunnen veranderen kwa opvang turkse meiden. Verder zijn er steeds lampen kapot. Zelfs mijn handdoekje was nog nat. Al kost het zonnen nu maar € 8,00 Ik kom hier niet meer.
Pluspunt! schoon is het er wel.
onvriendelijk personeel en vele vriendinnen maken van de zaak geen goede eerste indruk.
Waardering:
1.0 2.0
|
onprofessioneel
Ik ben hier een keer dusdanig verbrand dat ik dagen pijn heb gehad. Daarnaast regelmatig verkeerd avdies gekregen: ik heb een hele lichte huid waardoor het opbouwen niet snel gaat, als ik dan een paar weken iets had opgebouwd, vervolgens een paar maanden wegbleef en weer terugkwam, adviseerden ze mij om gewoon verder te gaan waar ik gebleven was (waardoor ik dus regelmatig verbrand ben, waaronder 1x zo erg dat ik er een paar dagen last van had). Uiteindelijk heb ik maar besloten niet meer terug te komen. Ook vind ik de medewerkers ongeïnteresseerd en arrogant.
centraal gelegen, goedkoop
onprofessioneel, verkeerd advies, niet klantvriendelijk
Waardering:
1.0 2.0
|
Slecht
Geachte medewerker van suntimes, Bijdeze wil ik graag een klacht indienen. Wij hadden al meerdere malen aangegeven dat er lampen kapot zijn. Hierover zou er contact opgenomen worden met ons. Tot nu toe hebben we nog niets vernomen, nu al 6 weken geleden. Tevens wordt de studio slecht schoongehouden, terwijl u reclame maakt voor hoge hygiëne! Als je zaterdag als 1e klant binnen komt zijn de vuilnisbakken helemaal niet verschoond. Zowiezo zijn de er zonnebanken aan vervanging toe. De medewerker gaf al aan dat de eigenaar vond dat wij als klant niet moeten zeuren omdat we maar 8 euro hoeven te betalen. Naar mijn mening heeft deze eigenaar een opleiding nodig..... hoe hou ik mijn klanten tevreden.... en hoe geef ik een goede service. Na een bezoek bij een concurent hebben wij besloten om niet meer te komen zonnen bij Suntimes en wij zullen de studio ook niet aanbevelen. Deze studio is super schoon, zonnenbanken zonder scheuren, alle lampen werken. Met andere woorden voldoet aan alle verwachtingen.
geen
genoeg
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Suntimes(10.0/10.0)0.1km
Vlaardingen - K Hoogstraat 13
 
 
Jos van Brenkelen(6.0/10.0)0.2km
Vlaardingen - Hoogstraat 101
Branches: Kapsalon
Diensten:Haarkleuringen
 
 
Beauty Best0.2km
Vlaardingen - Emmastraat 49
 
 
Birs Kapperszaak(8.0/10.0)0.2km
Vlaardingen - Hoogstraat 65
 
 
Brenkelen Dameskapsalon, Jos van(8.0/10.0)0.2km
Vlaardingen - Hoogstraat 101
 
 
Ruijter Herenkapsalon Lex, De0.2km
Vlaardingen - Hoogstraat 35
 
 
Champs - Elyseés(8.0/10.0)0.2km
Vlaardingen - Hoogstraat 77
 
 
Sensa Stoelmassage(6.0/10.0)0.2km
Vlaardingen - Hoogstraat 215
Bedrijfsomschrijving Specialisaties Openingstijden Maandag: - uur Dinsdag: - uur Woensdag: - uur Donderdag: - uur Vrijdag: - uur Zaterdag: - uur Zondag: - uur Merken ...meer...
Branches: Beautyfarm, Leveranciers, Schoonheidssalon, ...
 
 
Joke Dames- en Heren Kapsalon0.2km
Vlaardingen - Schiedamseweg 21
 
 
Mushi Herenkapsalon0.2km
Vlaardingen - Schiedamseweg 55
 
 

Plaatsen in de buurt

Hoogvliet Rotterdam - Maasland - Maassluis - Pernis Rotterdam - Poortugaal - Rotterdam - Rozenburg Nh - Rozenburg Zh - Schiedam - Schipluiden