Zoek op postcode

Praktijk Elva

Praktijk Elva

8.9 / 10.0
(6 stemmen)
Frankenlaan 1
4841XN Prinsenbeek
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0613707455
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtedith@praktijk-elva.nl
51.600394.712621
6 4.4615384615385 6 8.9
Gemiddelde waardering uit 6 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Praktijk Elva is een praktijk met een huislijke sfeer voor Wellness massages, Reiki/Seichem behandelingen/cursussen en Sensi-therapie. Een totaal pakket om te zorgen voor balans tussen lichaam en geest.

Bij Praktijk Elva kunt u terecht voor verschillende ontspanningsmassages, o.a.: Wellness massage, Lomi Lomi massage, Hotstone massage, Gelaatsmassage.
Deze massages worden uitgevoerd met een heerlijke warme etherische massage olie. Dit heeft een weldadige werking op lichaam en geest. Een heerlijk verwen/relax cadeautje voor jezelf of iemand anders.

Reiki is de levensenergie die altijd overal aanwezig is. Tera Mai energie draagt niet alleen het element aarde in zich, maar ook water, lucht en vuur, genaamd Seichem. De energie voelt ten opzichte van andere systemen completer aan, meer in balans en is ook krachtiger. Reiki kan helpen tegen een heleboel klachten, maar is geen wondermiddel. Als je al jaren last van hoofdpijn hebt, dan is dat niet opeens weg. Reiki kan wel op korte termijn de pijn verlichten. Reiki kan geen botbreuken helen, maar wel het genezingsproces bevorderen. Reiki kan je helpen bij acceptatieprocessen, beter in je vel gaan zitten, bij stress en spanning.
De cursussen Reiki en Seichem vinden altijd plaats in kleine groepen, zodat er voldoende ruimte is voor je persoonlijke ontwikkeling, oefenen en het stellen van vragen.

Senis-therapie pakt allerlei klachten aan. Mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch. Daarbij een stuk coaching voor de HSPer. Hoe ga je er mee om. Klachten zoals allergieën, chronische pijn, vage klachten, ADHD, Burn-out, stress, verdriet en/of pijn.Tijdens een behandeling wordt je lichaam uitgemeten met een biosensor en krijg je inzicht in je klachten. Vaak komt het er op neer dat je een knop moet omzetten zodat je anders in het leven gaat staan, waardoor klachten kunnen verdwijnen. Zo activeer en stimuleer je het zelfgenezend vermogen. Sensi-therapie is een snel werkende therapie die van korte duur kan zijn en heel snel resultaat kan geven. Ik ben geen arts, dus ik raad je altijd aan eerst langs een arts te gaan.

Weet je even geen origineel caedeautje voor iemand? Wat dacht je van een cadeaubon van Praktijk Elva. Verkrijgbaar vvoor een bedrag naar keuze vanaf €10,-

Wist u dat Praktijk Elva ook spaarkaarten heeft? Bij inlevering van een volle spaarkaart krijgt u een Wellness massage van 30 minuten t.w.v. 25 euro.

Praktijk Elva werkt op afspraak.
Voor meer informatie en prijzen, kijk op www.praktijk-elva.nl

Ik zie u graag in Praktijk Elva.

Kenmerken

Branches:
Massage
Diensten:
Massage
Relax massage

Reviews

Plaats een review
|
Praktijk Elva geeft precies wat je op dat moment nodig hebt!
Praktijk Elva biedt mij op elk moment dat ik iets nodig heb, de juiste behandeling of massage. Omdat zij zoveel verschillende behandelingen of massages in haar praktijk kan geven, is dat mogelijk. Dat vind ik dus een voordeel t.o.v. andere praktijken.
Op mijn gemak in haar praktijk... ik sluit me volledig aan bij de vorige revieuws.
Waardering:
5.0 10.0
|
Goed en ontspannend!!!!
Het geeft mij de ontspanning en rust na een periode van zwaar werken. Je krijgt echt waar voor je geld. De behandelingen die ik bij de praktijk heb gehad, geven me een goed gevoel, waardoor ik graag steeds weer terug ga.
de ontspannen huiselijke sfeer
zijn er niet
Waardering:
5.0 10.0
|
Ontspanning en op je gemak
Na inmiddels meerdere malen een behandeling te hebben gehad, blijft Praktijk Elva een aanrader. Echt voor elk wat wils. En de manier waarop met eventuele onzekerheid wordt omgegaan is zeker een plus. Ze weet je enorm op je gemak te stellen en ze geeft goed aan wat ze doet. Elke behandeling die ik heb gehad, gaf mij wat ik wilde hebben. De reiki gaf me meer inzichten en een goede persoonlijke les. De lomi-lomi maakte me weer optimaal ontspannen. En dan de gelaatsmassage.........mmmmmm.......gewoon heerlijk.
Manier waarop ze je op je gemak stelt en haar professionaliteit.
Waardering:
5.0 10.0
|
Professioneel, spiritueel en toch down to earth....
Heb al meerdere behandelingen en massages mogen ontvangen in Praktijk Elva en moet zeggen dat ik er elke keer met een heerlijk gevoel buiten stap. De rust van de praktijk en de persoonlijke benadering door de eigenaresse zorgen ervoor dat ik me er altijd welkom/thuis voel.
Alle aandacht voor jou Praktijkruimte straalt rust uit evenals de eigenaresse zelf De eigenaresse weet je heel "down to earth" en toch op een liefdevolle spirituele manier te tonen waar de punten liggen waar je aan kunt werken voor jezelf. Zonder moeten en zonder pushen. Heel fijn is dat.
Naar mijn mening zijn die er niet.
Waardering:
5.0 10.0
|
Heerlijk ontspannen!
Een ontspanningsmassage bij praktijk Elva is ook een aanrader voor na de zwangerschap!
Er hangt een fijne ontspannen sfeer.
Waardering:
5.0 10.0
|
Heel divers
Wat ik vooral fijn vind aan praktijk elva is de diversiteit. Na een sensibehandeling waar vaak emoties bij los komen, er een spiegel voorgehouden wordt is het fijn om even te ontspannen door een massage of alles even door te laten stromen door een reikibehandeling.
Diversiteit. Eigenaresse is spiritueel maar ook nuchter, niet zo zweverig. Alles wordt realistisch benaderd en van verschillende kanten bekeken. Alles mag er zijn en kan gezegd worden. Er hangt een rustige serene sfeer. Er wordt nooit iets opgedrongen van een behandeling. Alles is vanuit mijn eigen keuze.
ik kan er geen bedenken
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Schipperen Schoonheidssalon, Nathalie(8.0/10.0)0.1km
Prinsenbeek - Bochtakker 12
 
 
Schoonheidssalon Momento(7.8/10.0)0.3km
Prinsenbeek - Kapelstraat 15
Even een moment voor uzelf!...meer...
Gezichtsbehandelingen: Anti aging, Dermabrassie, Schoonheidsbehandelingen, ...
Branches: Beautysalon
 
 
Vivianne Permanente Make-up(8.6/10.0)0.3km
Prinsenbeek - Molenstraat 69
Branches: Beautysalon
 
 
Dircken0.4km
Prinsenbeek - Kapelstraat 1
 
 
Huid- en Voetverzorgingssalon Corinna(7.0/10.0)0.4km
Prinsenbeek - Wasbeemd 15
Branches: Beautysalon
 
 
Jos Kapper(10.0/10.0)0.4km
Prinsenbeek - Groenstraat 41
 
 
Boot, Massage en Fysiotherapie0.4km
Prinsenbeek - Groenstraat 74
 
 
LOngle dOro, Nagelsalon0.4km
Prinsenbeek - Groenstraat 8
Branches: Nagelstudio
 
 
Voetsalon, De0.4km
Prinsenbeek - Groenstraat 29
 
 
The Jongh Look(8.0/10.0)0.4km
Prinsenbeek - Markt 33
Branches: Kapsalon
Diensten:Manicure
 
 

Plaatsen in de buurt

Bavel - Breda - Etten-Leur - Hoeven - Langeweg - Terheijden - Teteringen - Ulvenhout - Wagenberg - Zevenbergschen Hoek