Zoek op postcode

Persbericht Vogue Fine fragrance Men

U bevindt zich hier:

Vogue Fine Fragrance for Men ‘Effective Freshness’ & ‘Effective

Control’…

• • • • • • • • • • •

Voque men sprays28 september 2007
Vogue Fine Fragrance for Men ‘Effective Freshness’ & ‘Effective Control’…
Effectieve Anti-Transpirants met een combinatie van milde formules, betrouwbare bescherming én verfijnde geuren!

Recentelijk introduceerde VOGUE onder de naam VOGUE Fine Fragrance for Men een compleet gerestylde lijn met Eau de Toilette Body Deodorants en bijpassende Shower Gels. Een eigentijds productassortiment voor moderne mannen die hoge eisen stellen ten aanzien van een goed verzorgd lichaam. Speciaal voor zelfs de meest veeleisende man, heeft VOGUE met de geuren ‘Effective Freshness’ en ‘Effective Control’ tevens twee nieuwe effectieve Anti-Transpirants met bijpassende Shower Gels!
Voque men showergelBinnen het nieuwe assortiment van 6 geuren VOGUE Fine Fragrance for Men bevinden zich, zoals in een eerder persbericht reeds aangekondigd, tevens twee speciale zogeheten ‘Effective & Mild’- varianten in zowel de Body Deodorants als de Shower Gels. De Anti-Transpirants van deze geuren, te weten ‘Effective Freshness’ en ‘Effective Control’ zijn verkrijgbaar in zowel spray als roller. De kenmerken? Milde formuleringen met energieke, mannelijke geuren voor een betrouwbare 24-uurs bescherming tegen hinderlijke transpiratie(geur)!

Effectieve en milde Anti-Transpirants zónder witte strepen!

Voque men deo rollerVOGUEEffective Freshness’ en ‘Effective Control’ bieden beiden 24- uur effectieve bescherming tegen transpiratiegeur voor zelfs de meest gevoelige mannenhuid! De formules bevatten namelijk geen alcohol en zijn extra mild voor de mannenhuid dankzij de nieuwe samenstelling. Hierbij is de receptuur dusdanig aangepast, dat alle parabenen en polycylische musken (= synthetische geformuleerde muskusgeuren) zijn weggelaten. Beide ‘Effective & Mild’ Anti-Transpirants zijn bovendien, net als alle andere VOGUE Body Deodorants, gegarandeerd 100% streepvrij en laten dus geen witte strepen achter op huid en kleding!

Verfrissende totaalverzorging dankzij bijpassende Shower Gels
Voor een totaalverzorging zijn er van zowel de Anti-Transpirant VOGUE ‘Effective Freshness’ als VOGUE ‘Effective Control’ tevens bijpassende Shower Gels voor extra verfrissing, hydratatie en een unieke geurbeleving. De zeepvrije en pH-neutrale samenstelling, zónder toevoeging van kleurstoffen, parabenen en synthetische musken,maakt beide ‘Effective & Mild’ Shower Gels geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid!

VOGUE Fine Fragrance for Men ‘Effective & Mild’ -varianten
in harmonie met bekende luxegeuren!

Ook de oorsprong van de VOGUE Fine Fragrance for MenEffective & Mild’- varianten is te vinden in exclusieve parfumgeuren die perfect harmoniëren met de bekende luxere herenparfums, te weten bijvoorbeeld:

  • VOGUE ‘Effective Freshness’ gaat goed samen met friszoete geuren zoals bijvoorbeeld Joop!;
  • VOGUE ‘Effective Control’ gaat goed samen met bijvoorbeeld Baldessarini van Hugo Boss en Aqua di Gio van Giorgio Armani.

Voque men deo roller
Prijzen, distributie en meer informatie
VOGUE Cosmetics wordt op de Nederlandse markt gebracht door Remark Groep B.V. uit Meppel en wordt verkocht via de drogist, supermarkt en warenhuis. Voor meer informatie kan de consument kijken op de website: www.vogue-cosmetics.nl of bellen met de Remark- consumentenlijn via telefoonnummer 0900-1112223 (€ 0,25 p.m.).

Prijzen:

Men Anti-Transpirant Roller ‘Effective Control’ en ‘Effective Freshness’ € 3,39/ 75 ml
Effective & Mild Anti-Transpirant ‘Effective Control’ en ‘Effective Freshness’ € 3,39/150ml
Men Shower Gel ‘Effective Control’ en ‘Effective Freshness’ € 2,99/200ml

Bron: Cosmetitext

Vorig artikel
Volgend artikel

Terug naar overzicht laatste nieuws

Uw artikel hier?