Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    

Pedicure Iwona

8.5 / 10.0
(21 stemmen)
Blitterswijckseweg 7
5861AH Wanssum
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0478580966
51.5350566.089376
21 4.2507936507937 25 8.5
Gemiddelde waardering uit 21 stemmen

Kenmerken

Branches:
Pedicure

Reviews

Plaats een review
|
Voeten-fee
Super gezellige en relaxte pedicure.Top hygiene in de praktyk,altyd informerend naar je welbevinden,vrolijk humeur,positieve levensinstelling,heel bescheiden.Geeft heel nuttige tips ter verbetering van je voet/nagelprobleem.Doet regelmatig aan bijscholing,getuige al haar diploma's.Na behandeling zijn mijn voeten in de wolken,zalig gevoel.
Gewoon super gezellig en ontspannen uurtje relaxen,terwijl je voeten optimaal verzorgd worden.Mis alleen de koffie,maar dat mag niet meer. Iwona, top ga zo door.
Geen,vind alleen de prijs aan de hoge kant.
Waardering:
5.0 10.0
|
Pedicure Iwona; de juiste weg om weer snel uit de voeten te kunnen.
Al ruim een jaar ben ik bij Iwona onder behandeling en ben vol lof omtrent haar deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid. Haar spontane en vriendelijke manier van met mensen omgaan spreekt me enorm aan.
Als Poolse emigrant wist Iwona in korte tijd, alle benodigde Nederlandse vakdiploma’s op het gebied van moderne voetverzorging te behalen. Maar helemaal subliem is het, om in vijf jaar tijd ook nog eens tot de 10 beste pedicures van Nederland te behoren. Iwona is de enigste in Limburg, die in deze TOP 10 voorkomt. De lijst wordt samengesteld door ervaringen van klanten en is daardoor zeker objectief te noemen. Iwona weet door haar professionele aanpak steeds maar weer het allerbeste uit je voeten te halen.
nie znaleziono Geen gevonden
Waardering:
5.0 10.0
|
Fusspflege in Wanssum
Ich wohne in Nieuw Bergen und habe seinerzeit durch Zufall die Adresse von Iwona erfahren. Ich konnte problemlos einen ersten Termin vereinbaren und war von der Behandlung begeistert so dass ich heute eine treue Stammkundin bin.
Besonders zu erwähnen sind die Hygiene und Sauberkeit sowohl in der Praxis als auch bei der Behandlung, die hohe Fachkunde und ausgezeichnete Beratung bei absoluter Termintreue. Durch Ihr freundliches Wesen verbreitet Sie in Ihrer Praxis eine "Wohlfühl Atmosphäre" die ich in dieser Form sonst noch nicht erlebt habe.
Keine
Waardering:
5.0 10.0
|
Goede vakvrouw
Hoewel ik niet graag naar een pedicure ga (ik houd niet zo van dat "gefriemel" aan mijn voeten), voel ik me prima op mijn gemak bij Iwona. Ze doet rustig en kundig wat ze moet doen en vraagt me ook geregeld of het vervelend/pijnlijk is. (wat dan niet het geval is :-) ) Verder geeft ze ook goede tips voor thuis. Ik ben dik tevreden!
Rustig, klantvriendelijk, hygiënisch, goede tips
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Heel erg goed
Ik ben een frequente hardloper en na een bezoek aan Iwona gaan de eerste 5km vanzelf!
professioneel - zeer kundig - gezellig
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
PRIMA, PERFECT PEDICURE.
PRIMA, PERFECT PEDICURE.
IK BEN ZEER TEVREDEN OVER : DE BEHANDELING, KWALITEIT VAN HET WERK UITSTEKEND!!, HYGIENE SUPER GOED, EN ERG VRIENDELIJK. BEDANKT IWONA, JIJ ECHT PROFESSIONELE PEDICURE.
GEEN MINPUNTEN.
Waardering:
5.0 10.0
|
In één woord: Geweldig!!
De tip kreeg ik van een kennis die mij vertelde hoe Iwona hem binnen korte tijd van zijn voeten-problemen af heeft kunnen helpen. Deze kennis sukkelde al bijna vier jaren hiermee en was hiervoor al die tijd in behandeling bij een dermatoloog. Toen ik mijn huisarts bezocht met mijn voeten-problemen, (voetschimmel en ingroeiende grote teennagels)van hem het advies kreeg om naar een pedicure te gaan ben ik ook direct naar Pedicure Iwona gestapt. Zij heeft ook mij in korte tijd van mijn problemen verlost.
Haar vakbekwaamheid, deskundigheid,vriendelijkheid, de hygiëne in haar praktijk en vooral haar adviezen voor zelfbehandeling en conditiebehoud van mijn voeten zijn geweldig. Haar Poolse uitspraak van het Nederlands is ontzenuwend.
Ik heb ze niet kunnen ontdekken.
Waardering:
5.0 10.0
|
17 juli 2012 Martien Professionele Pedicure / Vriendelijke Gastvrouw
Gastvrije ontvangst met een lekker kopje kofie,hygiene hoog in het vaandel, dit is de eerste pedeicure, en ik heb er best al een paar gehad, waarbij mijn blote voeten nog nooit de vloer van haar werkamer hebben geraakt.Ben diabetes en kom daardoor om de 6/7 weken voor behandeling, in juli tussen twee behandelingen in had ik last van mijn grote teen, ik dacht dat de nagel ingegroeid was, en belde Iwona kon direct komen, wat bleek de nagel was gewoon vrij net als altijd maar onder de nagel zat een likdoorn, zonder ook maar een druppeltje bloed te veroorzaken heeft zij zeer profesioneel de likdoorn verwijdert,grote klasse.
professioneel,vriendelijk, hygiene hoog in het vaandel. brede kennis van diabeten,goed opgeleid,goede adviezen,kent na verloop van tijd haar klanten en zeker hun voeten, mutaties zal ze ook direct noteren in haar adminestratie, en de eerst volgende afspraak komt zij hieop terug.
Geen. ik vind haar Pools/Nederlands wel leuk om te communiceren.
Waardering:
5.0 10.0
|
deskundige hulp in prettige sfeer
Zowel mijn moeder als mijn tante als ikzelf zijn in behandeling met onze tenen bij Iwona. Iwano is een vriendin van mijn zus. Ik heb gevolgd hoe zij overstapte van de kinderopvang naar het zelfstandig ondernemerschap van pedicure.Zij volgde enthousiast de opleiding, en binnen enkle jaren hangt haar hele praktijkruimte vol met diploma's en getuigschriften. Alles wat er is volgt zij op het gebied van pedicure. Echt deskundig mag je haar noemen
Mijn moeder heeft vaak last van likdoorns, gevoelig , pijnlijk; Iwona behandelt haar voorzichtig, maar gaat wel echt door tot het piuntje er echt uit is en mijn moeder weer een tijdje verlost is van pijn. Mijn tante heeft bij de teen een grote knobbel, ze kan helaas geen pumps meer dragen, wel kan ze door hulp te krijgen bij het tegengaan van het verder doorzakken van haar voet, watjes tussen de tenen en op de juiste plaats etc. Ikzelf heb last van kalknagels, een blijvend probleem, maar het is al veel beter geworden en waar ik erg blij mee ben is dat ze mijn nagels behandeld met gel, en dat ze mijn nagels met speciale lak verft, ik heb de hele zomer mooie nagels!!!Daar ben ik zo blij mee!!!!
Ze is eindelooos hygienisch, veel waatenschijfjes gaan in de prullebak!! Is geen minpunt!! Haar taal een beetje, maar haar enthousiasme en vrolijkheid maakt ook dat je graag naar haar toe gaat. de taal is dus ook geen minpunt!!
Waardering:
5.0 10.0
|
Wat mijn huisarts niet lukte
Ben door een heel goede vriend bij Iwona terecht gekomen. Ik had echt heel veel last van/aan mijn rechter grote teen. Na 3 weken super en nog steeds. Hartstikke bedankt Iwona.
Nuttige tips - uitstekende kennis(ook op andere vlakken) - Hygiene heel hoog - een vakvrouw puur sang - lekkere koffie - en een fijne babbel tijdens het werk
Als ze er al zouden zijn pssssssssssssssssssssssssst!
Waardering:
5.0 10.0
|
Een Aanrader!
Een zeer kundig pedicure,ook voor mensen met diabetes, zoals ik.
Zeer Vakkundig,goede adviezen,hygiene hoog in het vaandel,en zeer zeker niet onbelangrijk: Altijd een gastvrije ontvangst.
Waardering:
5.0 10.0
|
Super, aanrader
Probleem, een ingegroeide teennagel. Deze was in spiraal vorm gegroeid. Waardoor er een enorme druk op de nagel kwam. Kom nog een deken op mijm voet hebben. Zwemmen ging ook niet, want de druk van het water zorgde voor hevige pijn. Na de eerte behandeling,kon ik alle dingen weer doen.Na iedere behandeling werd er een stukje tussen geplaatst zodat ik geen pijn meer voelde.
Professionele behandeling. Goede hygiëne. Er wordt goed geluisterd, en eventueel adviezen gegeven. Waar nodig word je doorverwezen naar de huisarts Fijne geruststellende behandeling en een prettige sfeer. Neemt alle tijd voor je.
Geen minpunten
Waardering:
4.0 8.0
|
Zeer tevreden
Na enkele operaties aan de voet bij Iwona terechtgekomen.
Ben zeer tevreden over de behandelingen. Goede adviezen. Vriendelijk en zeer belangstellend.
Geen.
Waardering:
5.0 10.0
|
goed voor de voeten
Een leuk ongedwongen uurtje ontspannen voor een redelijke prijs en je voeten zijn erbij gebaat.
Prettige ongedwongen sfeer, professionele, prettige en kundige behandeling van de voeten. Zeer geïnteresseerd in het wel en wee van de voeten en altijd goede deskundige tips om de voeten in topconditie te houden.
De afstand, maar kwaliteit is soms moeilijk te vinden dicht bij huis.
Waardering:
5.0 10.0
|
Geweldig
Ben bij haar terechtgekomen door mijn diabetes. Ik heb intussen verschillende mensen kennis laten maken met deze vakvrouw dmv het geven van een kadobon.
Iwona is erg deskundig. Zeker voor aparte gevallen. Ze heeft erg veel aandacht voor mijn voeten omdat ik diabetes heb. Ik krijg ook veel advies van haar. Iwona is ook altijd geintereseerd in mijn persoon en zeer zorgzaam. Hygiene heeft Iwona hoog in het vaandel staan!
geen, een schoolvoorbeeld van een geslaagde integratie!
Waardering:
5.0 10.0
|
foutje
mijn recensie punt staat natuurlijk niet goed moeten 5 sterren zijn een dikke tien
Waardering:
5.0 10.0
|
perfect
alles word zeer hygienisch verzorgt zodat andere mensen geen kalknagels krijgen(onsmetten van tangen e.d.) met alchohol. ik kan nu in de zomer met mooie gelakte voeten in mijn sandalen eerst trok ik geen sandalen aan door mijn kalknagels
prijs kwaliteit is prima goed advies en een lekker bakje koffie en leuke omgeving met een rustgevend musiekje op de achtergrond. prima
voor sommige mensen misschien een min punt,maar je hebt een mond om tevragen wat ze bedoelt als je haar niet begrijpt.En je kunt er ook nog om lachen dus een dikke tien
Waardering:
1.0 2.0
|
Ik heb mijn pedicure gevonden!!
Ik was al een tijdje opzoek naar een goede pedicure en via mijn moeder kwam ik terecht bij Iwona. Mijn voeten zien er geweldig uit na iedere behandeling. Zeker de moeite waard om heen te gaan ook al moet je van ver komen!! :))
zeer hygiënisch - gezellig - verzorgd - prijs is prima - professioneel - zeer kundig!!
Waardering:
5.0 10.0
|
Geweldig
Iwona bedankt dat ik weer open schoenen kan kopen, mijn nagels zijn weer mooi en met jouw hulp ben ik er weer trots op.
Goed verzorgde praktijk, met een zeer vriendelijk pedicure die ook nog goede tips meegeeft voor je voeten en nagels.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
uitstekende pedicure en gastvrouw
door omstandigheden heb ik een andere pedicure moeten zoeken ik heb Iwona's adres van haar opleiding gekregen dit was een schot in de roos, zij krijgt mijn nagels al een heel stuk in de goede richting maar dat heeft tijd nodig helaas
mooie ruime praktijk, zeer ruim gespecialiseerd in allerlei technieken.ook krijg je steeds nuttige tips mee naar huis ze werkt uiterst hygienisch en dat heerlijke kopje koffie dat is het puntje op de i Iwona je bent voor mij goud waard
Waardering:
5.0 10.0
|
Vakkundige behandeling in een ontspannen omgeving.
In een ontspannen sfeer (koffie) worden je voeten door Iwona vakkundig behandeld zodat je er letterlijk weer meerdere weken mee vooruit kunt. Daarbij geeft zij veel adviezen hoe je je voeten in een goede conditie houd.
Een vakvrouw als het de voeten betreft. Vriendelijke ontvangst en vele gratis adviezen. Ruim opgezette, goed uitgeruste behandelruimte. Kreeg zelfs druiven en appels mee naar huis!
NVT
Waardering:
5.0 10.0
|
prima pedicure
Daar ik al geruime tijd last heb van schimmelnagels wat volgens Iwona goed te behandelen is. Na 3 behandelingen zien mijn voeten er veel beter uit. Bedankt
Iwona heeft een uitstekende kennis en geeft me goede adviezen en tips. Werkt erg hygienisch en alles ziet er verzorgt en netjes uit. Is erg vriendelijk.
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
super
Ik ben erg tevreden over de behandelingen en de tijd die zij genomen heeft voor de behandeling van mijn voeten. Het advies van Iwona om naar de podo te gaan heeft geresulteerd in een enorme verbetering, door middel van de teenprothese.
Let erg op hygiene. Neemt de tijd voor de behandeling. Geeft je goede adviezen en staat altijd voor je klaar.
Geen, de taal misschien maar het is erg knap hoe goed ze die al beheerst. Dus eigenlijk geen minpunten wat mij betreft.
Waardering:
5.0 10.0
|
voortreffelijk
Ik ben uitermate tevreden over de werkzaamheden van Iwona.
kwaliteit van het werk is uitstekend te noemen. Prijs is redelijk Praktijk ziet er goed uit en hygiene staat hoog in het vaandel. Iwona zelf is uiterst vriendelijk en correct.
Het Nederlands spreken gaat redelijk maar kan beter.
Waardering:
4.0 8.0
|
prima pedicure
Door omstandigheden ben ik uit moeten wijken naar een andere pedicure. Ik ben zeer tevreden over de behandeling en vooral over het resultaat. Ik heb erg moeilijke voeten en vooral een paar lelijke nagels. Mijn nagels hebben er al meer dan 10 jaar niet meer zo mooi en netjes uitgezien. Ik ben zeer tevreden.
Iwona is gespecialiseerd op meerdere gebieden en dit merk je in de behandeling. Ze denkt mee en geeft goede, nuttige tips ter verbetering van je voeten/nagels die je zelf uit kunt voeren. De prijs is normaal, de kwaliteit is uitstekend. De praktijk is netjes verzorgd en de eigenaresse is erg vriendelijk.
Iwona is van Poolse afkomst. Ze spreekt goed Nederlands maar wel voorzien van een licht accent. Sommige mensen zullen misschien vinden dat ze een beetje lastiger te verstaan is.
Waardering:
4.0 8.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Risos Hair Fashion(6.0/10.0)0.5km
Wanssum - Cremershof 18
 
 
Kurstjens, A0.6km
Wanssum - Merelhof 10
 
 
Rich Art Kappers0.9km
Wanssum - Geijsterseweg 1
Branches: Kapsalon
Diensten:Huidverzorging
 
 
HSG1km
Wanssum - Meester Ruttenstraat 7
 
 
Total Wellness Corrien(6.0/10.0)1.2km
Wanssum - Beemdweg 7
Branches: Afslankstudio
 
 
Pedicure & Manicure Salon Sylvia(8.2/10.0)1.2km
Wanssum - Kapelstraat 18
Gezichtsbehandelingen: Huidverzorging
Branches: Pedicure
 
 
Step-In(7.6/10.0)1.4km
Wanssum - De Schoevert 38
Branches: Pedicure
 
 
KEK Hairstyle1.4km
Wanssum - De Meent 17
Branches: Kapsalon
 
 
Beauty N Zo1.4km
Wanssum - Meerlosebaan 21
'om je eens heerlijk te laten verwennen en verzorgen' Een moment van rust en ontspanning! Diverse behandelingen behoren tot de mogelijkheden: van "mini" schoonheidsbehandeling tot "uitgebreide" schoonheidsbehandeling, maar ook voor behandelingen van de acne huid, en van de heren huid, bent U bij mij...meer...
Gezichtsbehandelingen: Gezichtsmasker, Lichaamsbehandelingen, Ontharen, ...
Branches: Beautysalon
 
 
Libody(8.0/10.0)1.6km
Blitterswijck - Oude Heerweg 19
 
 

Plaatsen in de buurt

Blitterswijck - Broekhuizenvorst - Meerlo - Oirlo - Oostrum Fr - Swolgen - Tienray - Well Gld - Well Lb - Wellerlooi