Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    
Neomah-Massage

Neomah-Massage

9.1 / 10.0
(34 stemmen)
Kloostertuin 11
3994ZJ Houten
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0612187851
Website:
52.024735.185545
34 4.5637450199203 34 9.1
Gemiddelde waardering uit 34 stemmen

Bedrijfsomschrijving


Mijn naam is Ans Hamoen en sinds 2002 ben ik werkzaam als massagetherapeute. Terwijl ik aan het masseren ben doen mijn handen wat ze moeten doen met een geweldige intensiteit. De warmte en kracht die daar bij vrij komt is zowel voor de ontvanger als voor mij een cadeautje. Door de jaren heen heb ik een eigen manier van werken ontwikkeld waarbij mijn handen vaak hun eigen weg zoeken naar de plaats waar ze nodig zijn. Dat doe ik met liefde, plezier, toewijding en veel voldoening. Ik ben geboeid door het leven zelf en geïnteresseerd in wat er in de mensen leeft. Door mensen 'aan te raken' en te coachen hoop ik een zinvolle bijdrage te leveren aan het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van mijn medemensen.

Ik werk met een combinatie van verschillende vormen en technieken waarbij de wensen van en wat de cliënt op dat moment nodig heeft voorop staan.

TIP
Geef eens een cadeaubon voor een massage als verassend geschenk.

Kenmerken

Branches:
Massage

Reviews

Plaats een review
|
Echt een cadeautje voor jezelf!
Wat een geweldige ervaring was de massage bij Ans. Echt ongelooflijk dat mijn lichaam zo ontspannen kan voelen. Dit zou iedereen zelf moeten ondergaan. Echt heerlijk super bedankt lieve Ans en tot snel!
Alles klopt en is heerlijk,volkomen aandacht en warmte.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
100 procent TOP
Op aanraden van een vriendin hier terecht gekomen. Nou er was geen woord teveel gezegd. Het is echt een geweldige ervaring. Ik wist niet dat ik zo ontspannen kon worden. Heerlijk. Heb gelijk een paar volgende gepland, want dit moet je blijven doen. Lieve Ans, ga vooral nog vele jaren zo door en wees zuinig op je gouden handen.
Alles is super.
Geen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Helemaal super!
Wat een geweldige massages geeft Ans. Alles is perfect in harmonie. Ik kwam als herboren thuis. Hoop er nog lekker van te kunnen na genieten. En heb al gauw weer een nieuwe afspraak. Ik zou iedere dag wel zo willen beginnen. Dank je wel lieve Ans en ik hoop dat je dit nog heel lang blijft doen!
Alles is op elkaar afgestemd en perfect in harmonie.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Suuuuuperrrrr
Wat een heerlijke massage was dat zeg. Ik ben al zo vaak gemasseerd over de hele wereld zo ongeveer, maar deze massage is niet te evenaren. Ik zou iedere dag wel willen gaan. Zo ontspannen heb ik me al heel lang niet gevoeld. Lieve,lieve Ans, ga vooral nog heel lang door en wees zuinig op je gouden handjes!
Alles, aandacht, warmte, en natuurlijk het persoontje Ansje, wat een schat is dat! Als iedereen zo was hadden we geen oorlog meer in de wereld.
Geen,
Waardering:
5.0 10.0
|
super
Waardering:
5.0 10.0
|
Echt relaxen!!!!
Helemaal geweldig. Het lijkt wel of ik een week met vakantie ben geweest. IK had erg last van mijn arm, met tintelingen en dat is helemaal weg. Echt super bedankt lieve Ans en ik kijk al weer uit naar de volgende massage afspraak.
Alles, aandacht, liefdevol, tijd, rust en ga zo maar door.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Fantastische massage
Ik wist niet wat me overkwam. Wat een geweldige ervaring is de massage van Ans. Echt super,ze heeft me gewaarschuwd dat het verslavend zou zijn. Nou dat is idd zo. Ik kijk nu alweer uit naar de volgende massage. Ans, meisje ga vooral zo nog heel heel lang door. Dank je wel!
Alles klopt en is geweldig. Kamer, muziek, warmte, olie en natuurlijk de persoonlijkheid van Ans.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Persoonlijke aandacht
Het was een heerlijke behandeling. Persoonlijke aandacht van Ans en een massage waar mijn lichaam totaal van tot rust kwam. Een echte aanrader!
Waardering:
5.0 10.0
|
GEWELDIG!!!!!
Helemaal geweldig. Ik zou iedere dag wel willen. De hele dag voelde ik me super en relaxed! Dank je wel lieve Ans, je bent een pracht mens!!!
Waardering:
5.0 10.0
|
Geweldig
Waardering:
5.0 10.0
|
Helemaal TOP
Heerlijke masage, gewoon een kleine vakantie, ben helemaal relaxed als ik bij Ans vandaan kom! Lieve Ans ik hoop dat je nog jaren blijft door masseren!
Aandacht en betrokkenheid, warmte en liefde.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Geweldige massage
Waardering:
5.0 10.0
|
Geweldig
Waardering:
5.0 10.0
|
top
Waardering:
5.0 10.0
|
Echt puur genieten
Heerlijk zoals Ans kan masseren, je vergeet de tijd en al je problemen. Nou lieve Ans je slogan klopt hoor, het is echt een cadeautje voor jezelf! Ik hoop dat ik nog heel lang bij je mag blijven komen voor je geweldige massages!
Alles!!!
Niks
Waardering:
5.0 10.0
|
Heerlijk
Waardering:
5.0 10.0
|
Heerlijke massage
Echt een heerlijke massage, het ontspannende effect hield heel lang aan. Ik kijk nu al weer uit naar de volgende keer! Dank je wel lieve Ans.
Alles, het totaal plaatje
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Massage
Waardering:
5.0 10.0
|
Heel fijn!!!
Waardering:
5.0 10.0
|
SUPER!!!!!
Waardering:
5.0 10.0
|
Gewoon geweldig!
Heerlijk, fijn dat je weer terug bent was weer volop genieten! Eigenlijk is het een minivakantie zo relaxed is het. Top meid, ik hoop nog heeeeel lang bij je te blijven komen!
Aandacht,warmte,begrip en heerlijk warme handen!
Geen enkel
Waardering:
5.0 10.0
|
Inderdaad een cadeautje voor jezelf :-)
Lieve Ans, Ontzettend bedankt voor de fantastische massages. Inmiddels zijn ook mijn man en zus helemaal fan :) Ik kijk nu al weer uit naar de volgende afspraak!
Mooie salon, persoonlijke aandacht, gevoel, warmte, rust
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
In 1 woord.. Super!!
Waardering:
5.0 10.0
|
Geweldig
Waardering:
5.0 10.0
|
SUPERMASSAGE
Heerlijk genieten en een luisterend oor. Een liefdevolle massage zoals je die nergens anders vind! Bedankt lieve Ans
Aandacht, liefdevol, rust!
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Geweldige massage!
Het is zoals de slogan ook zegt echt een cadeautje voor jezelf. Ik kijk er altijd erg naar uit en zou het liefst 3x in de week gemasseerd willen worden door Ans. Ze doet de massage met zoveel persoonlijke aandacht en betrokkenheid, waar kom je dit nog tegen. Echt super meid, ik hoop dat je nog heel lang doorgaat!
Zie boven
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
TOP
Waardering:
5.0 10.0
|
Verwennerij
Wat een supermassage zeg! Echt heerlijk, je waant je gewoon in de hemel! Ik kijk nu al weer uit naar de volgende afspraak,dank je wel Ans!
Aandacht, zorgzaam, warmte, tijd, helende handen!
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Heerlijke verwenmassage
Geweldige massages, zou ik iedere dag wel willen. Kijk er ook altijd erg naar uit! Het is gewoon verslavend, je wil steeds vaker! Bedankt Ans voor jou aandacht en heerlijke (gouden) handen!
Aandacht, gevoel, heerlijke kamer, als een warm dekentje!
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Top massages
Via een bekende kwam ik in contact met Neomah Massage. Ik stond hier eigenlijk niet voor open maar heb me toch laten overhalen. En wat ben ik blij dat ik toch gegaan ben. Inmiddels ben ik al een paar keer bij Ans geweest en de massage is altijd geweldig!
Heb al meerdere massage's gehad, maar die halen het niet bij de ontspanningsmassage die Ans geeft. Alles is ook hygienisch en lekker fris. (Vind ik persoonlijk altijd erg belangrijk ) Ik kom altijd weet helemaal 'zen'thuis. Heerlijk! Het ontspannende effect houd vaak zelfs een paar dagen aan.
Geen minpunten kunnen ontdekken :)
Waardering:
5.0 10.0
|
Erg fijne massage
Waardering:
5.0 10.0
|
genieten van begin tot eind
Elke 3 weken verwen ik mijzelf met een heerlijke ontspanningsmassage bij Noemah. Even aan niks te denken en heerlijk ontspannen.
De liefde waarmee de massage wordt gegeven is heel bijzonder. Er wordt echt volop aandacht besteed om het zo comfortabel en relaxt mogelijk te maken. Ik kijk nu alweer uit naar mijn volgende massage!
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Super massage!
Al ruime tijd kom ik regelmatig bij Ans voor diverse massages. Vooral de ontspanningsmassage en hot stone massage zijn favoriet! Heerlijk om even de ontsnappen aan alle drukte en heerlijk relaxt te zijn.
Heel bijzonder dat Ans precies aanvoeld waar blokkades in het lichaam zitten zonder dat dit van tevoren is verteld. Na de massage voel ik mij altijd een stuk beter en verminderen lichamelijke klachten. Super massage dus!
Geen minpunten
Waardering:
5.0 10.0
|
helemaal top
Al meer dan 2 jaar kom ik bij Ans. En dat is niet voor niets. Haar specialisatie ligt in de ontspanningsmassages. Ongeacht in welke toestand ik op de tafel ga liggen, ik kom er altijd ontspannen weer af. Erg lekker!
Naast dat de massages daadwerklijk een ontspannende werking hebben, neemt ze ook de tijd voor je. Dat betekent dat je na de massage niet direct van de tafel af moet omdat de volgende te wachten staat, maar dat je tijd krijgt om rustig bij te komen. Neem zelf dus ook de tijd als je afspreekt.
Geen sportmassage
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

La Beau Tulipe(8.2/10.0)0.2km
Houten - Stadhoudersland 2
Gezichtsbehandelingen: Gezichtsbehandelingen, Gezichtsmassage, Schoonheidsbehandelingen, ...
Branches: Beautysalon
 
 
Adema pedicuresalon Lucienne(7.4/10.0)0.3km
Houten - Kruidentuin 7
Branches: Pedicure
 
 
Pedicurepraktijk Het Land(7.6/10.0)0.3km
Houten - Kruisvaardersland 41
Branches: Pedicure
 
 
Amadorra(8.6/10.0)0.4km
Houten - Kruisboog 12
Amadorra is een veelzijdig centrum sinds 1995 gevestigd in Houten. We geven hatha- en conditieyoga, meditatie en allerlei cursussen en workshops om je gezondheid te verbeteren, meer in balans te komen en je spiritualiteit te ont-wikkelen.  Daarnaast geven de docenten individuele begeleiding; Tina...meer...
Branches: Massage
Diensten:Relax massage,Zwangerschapsyoga
 
 
Body&Vital Medispa(7.2/10.0)0.5km
Houten - Kruisboog 4
Body & Vital Medispa is inmiddels een vertrouwd gezicht in Houten en omgeving. Stijlvol, professioneel en gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van de conditie van uw huid. De beste behandelingen en producten zijn voor u geselecteerd. U kunt o.a. terecht voor: huidverjonging,...meer...
Gezichtsbehandelingen: Gezichtsmasker, Huidverzorging, Injectables, ...
Branches: Beautysalon
 
 
Life Switch0.5km
Houten - Koningsspoor 11
 
 
Veltman, Anneke(8.0/10.0)0.6km
Houten - Kruisvaardersland 70
 
 
Essen, Caroline van(7.0/10.0)0.6km
Houten - Mijnspoor 24
 
 
Pedicure Ingeborg Mulders(7.2/10.0)0.7km
Houten - Moerasmeer 47
Branches: Pedicure
 
 
Beauvert Huid- en Lichaamsverzorging(7.0/10.0)0.8km
Houten - Gletsjermeer 1
Gezichtsbehandelingen: Anti aging, Gezichtsmassage, Huidverzorging, ...
Branches: Beautysalon
 
 

Plaatsen in de buurt

'T Goy - Bunnik - Driebergen-Rijsenburg - Everdingen - Hagestein - Nieuwegein - Odijk - Schalkwijk - Tull En 'T Waal - Werkhoven