Zoek op postcode

MassagePraktijk 'Veldhuyzen'

8.1 / 10.0
(18 stemmen)
Schoener 116
1186VL Amstelveen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0647693394
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@massagepraktijkveldhuyzen.nl
52.2773184.857187
18 4.0909090909091 8.1
Gemiddelde waardering uit 18 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Voor een Holistische aanpak waarbij lichaam, geest, energie en voeding centraal staan. Dus een brede focus waarbij de ene keer meer aandacht voor massage en de andere keer voor je emoties. Hoofddoel van de aanpak is om je eigen regie over je leven ter hand te nemen waarbij o.a. duidelijkheid over oorzaak, de invloed van je eigen emoties, je bewust worden van je zelf en verantwoording nemen over je leven centraal staan. De klachten die ik behandel variëren van onderrugklachten, frozen shoulders, whiplash tot stress, burn-out en depressieve gevoelens. Diepe ontspannende massage i.c.m. coaching is aan te bevelen als je emotioneel vast zit of het even niet ziet zitten met bijvoorbeeld je dieet. Massage is sowieso belangrijk omdat in de aanraking wordt doorgegeven de aandacht, warmte en ontspanning waar elke mens behoefte aan heeft maar het ook aan zich zelf verplicht is.

Ontspanningsmassage: Bijvoorbeeld Aqama (massage op een warmwaterkussen), Klassieke Massage en Lomi Lomi. Een ontspanningsmassage duurt 60 tot 90 minuten. Omdat ik veelal intuitief te werk ga hanteer ik een combinatie van massagetechnieken.

Therapeutische massage: Ook hier wordt verder gekeken dan de klacht. In geval van rugklachten wordt bijv. nagegaan of beenlengte en of voeten mede de klachten veroorzaken en wat jij zelf kan doen om je klachten te minderen.

Zwangerschapsmassage: Verschilt in wezen niet van bijvoorbeeld Klassieke, Aqama en of ontspanningsmassage in het algemeen. De handgrepen zijn wel zachter en worden bepaalde delen van het lichaam niet of zacht gemasseerd. Via de as moeder maakt de therapeut contact met het kindje en wordt moeder bewust gemaakt om op positieve wijze invloed te hebben op haar kindje. Contact maken en spelen met het kindje worden dan de eerste stapjes in de opvoeding. Aanraken in de vorm van fysiek contact, spel, aandacht, doorgeven van warmte zijn van belang voor het leven en de opvoeding die in wezen al ver voor de bevalling plaatsvinden. Dus als therapeut masseer je niet alleen de moeder maar ookt het kindje.

Voeding - supplementen: Op basis van de verkregen informatie eventueel een advies m.b.t. voeding en of supplementen.

Privé massagecursus (2 personen) en thuismassages: Dit is wel gebonden aan bepaalde condities. Zo dien je zelf over een degelijk en verstelbare massagetafel te beschikken, ruimte, locatie, tijden e.d. dienen OK te zijn.

Mocht je interesse en of vragen hebben neem dan contact met mij op.

Tijden:
Aalsmeer Schinkeldijkje 2a : maandag en vrijdag 08:00 tot 21:00
Amstelveen Schoener 116 : dinsdag, woensdag en donderdag 08:00 tot 21:00

Kenmerken

Gezichtsbehandelingen:
Klassieke massage
Branches:
Massage
Diensten:
Afvallen
Massage

Plaats een review

In de buurt gevonden

Pedicurepraktijk Voetjes van de vloer(7.0/10.0)0.1km
Amstelveen - Klipper 20
Pedicurepraktijk Voetjes van de vloer laat u weer heerlijk op rozen lopen.   Heeft u last van pijnlijke voeten of gunt u uw voeten een aangename opknapbeurt? Aarzel dan niet en neem contact op met mij, Patricia Heemskerk, voor een afspraak of informatie.  Uw voeten verdienen het echt! Ik ben...meer...
Branches: Pedicure
 
 
Mayan Massage(8.4/10.0)0.2km
Amstelveen - Schoener 192
Branches: Massage
 
 
Ebon Hairstyling(7.0/10.0)0.5km
Amstelveen - Parlevinker 31
 
 
Good Feelings(6.0/10.0)0.5km
Amstelveen - Mercurius 7
 
 
Manuele praktijk Leda(8.0/10.0)0.6km
Amstelveen - Schutsluis 52
u kunt bij mij terecht voor shiatsu therapie, dorn therapie /breuss massage en voetreflexzone therapie. (Ook andere manuele toepassingen zoals: triggerpoint, klassieke massage en segmentaal therapie) Behandeling op afspraak Openingstijden: ma-vr van 09:00-18:00 ...meer...
Gezichtsbehandelingen: Klassieke massage
Branches: Massage
 
 
Soleil, Le(8.0/10.0)0.6km
Amstelveen - De Zon 39
Branches: Schoonheidssalon
 
 
Hairblitz(6.0/10.0)0.7km
Amstelveen - Brink 50
Branches: Kapsalon
Diensten:Bruidskapsels,Haarkleuringen
 
 
Eyefeel Massage(8.4/10.0)0.7km
Amstelveen - De Eendracht 22
Branches: Massage
 
 
Eyefeel Massage(8.4/10.0)0.7km
Amstelveen - De Eendracht 22
Branches: Massage
 
 
Linda Reurich(7.8/10.0)0.7km
Amstelveen - Logger 215
Gezichtsbehandelingen: Botox, Injectables, Ontharen, ...
Branches: Beautysalon
 
 

Plaatsen in de buurt

Aalsmeer - Aalsmeerderbrug - Abcoude - Amstelhoek - De Kwakel - Kudelstaart - Luchthaven Schiphol - Nieuwveen - Ouderkerk Aan De Amstel - Uithoorn