Zoek op postcode

Integration-e Praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie

Integration-e Praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie

9.3 / 10.0
(10 stemmen)
Raadhuisplein 14
2914KM Nieuwerkerk Ad Ijssel
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtEdaheeringa@gmail.com
51.9673394.616823
10 4.6928571428571 16 9.3
Gemiddelde waardering uit 10 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Welkom!
Door Lid te zijn van de Vereniging van Natuurgeneeskundige Therapeuten, de VNT en het RBCZ (Register beroepsbeoefenaren Complementaire zorg) wordt Massagetherapie door veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

SPECIALISATIES: Lichamelijke (pijn)klachten van het gehele bewegingsapparaat zoals bijvoorbeeld rug-nek-schouderklachten. Daarnaast; chronische pijn, reuma, fibromyalgie, hoog gevoeligheid, stressklachten, slapeloosheid en Burn-out.

Bij Integration-e ontvang je niet alleen een lichaamsgerichte maar ook een ervaringsgerichte therapie waarbij bewegingstherapie onderdeel uitmaakt van een massage therapeutische behandeling.

De therapie kan jou bewust laten worden van waar jouw klachten vandaan komen. Hierdoor ben je in staat een vertaalslag te maken naar een gezonde lichaamshouding en beweging waardoor jijzelf in staat bent onder begeleiding van de therapeut de pijnklacht te helpen verminderen of zelfs in de toekomst de pijnklacht weten te voorkomen.

Kennis maken met Massage en bewegingstherapie? Mogelijk is dit een eerste stap naar minder pijn of zelfs een pijnvrije toekomst.


Zie voor meer informatie zie :http://www.integration-e.com/

U bent van harte welkom

Kenmerken

Gezichtsbehandelingen:
Holistische massage
Hoofdmassage
Klassieke massage
Lichaamsmassage
Massage
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Triggerpointmassage
Voetmassage
Voetreflex massage
Holistische Massagetherapie; Lichaamseducatie; Bewegingstherapie; Thai Yoga Massage
Zwangerschapsmassage
Branches:
Massage
Complementaire Gezondheidszorg - Natuurgeneeskunde- Alternatieve Zorg
Diensten:
Lichaamsmassage
Massage
Lichaamsgerichte Therapie; Massagetherapie; Bewegingstherapie
Producten:
Massage Therapie; Bewegingstherapie; Holistische Massage Therapie

Reviews

Plaats een review
|
Therapeutic, relaxing and educational
Eda ensures a calm and trusting atmosphere, helpful information and exercises for long-term self-training and improvement, and absolutely wonderful massages. Very comfortable massage table, peaceful music and pleasant aroma. Eda has the skill and intuition to vary the sessions to match what is needed that day. She keeps me present and involved even when I start to float away, making for a very effective treatment. She knows just how to adjust the touch (strong or gentle, sometimes meditatively slow, always secure). I always come away feeling lighter and inspired. Thank you, Eda!
Waardering:
5.0 10.0
|
Helende Massages
Wat ben ik blij dat ik terecht gekomen ben bij de Praktijk voor lichaamsgerichte therapie van Eda Heeringa. Het is een weldaad om iemand te vinden die zo zorgzaam, zacht en lief is. Ze ziet en hoort me, dat is net wat ik nu nodig heb. Geen gehaast, de behandeling is klaar als het klaar is en niet eerder, dit is echt heel fijn als ik mij gejaagd en onrustig voel. Door de gesprekken, oefeningen en adviezen voel ik me sterker worden en leer ik om meer aandacht te besteden aan mijn lichaam in het hier en nu. De massages ervaar ik als helend, ik kijk er altijd écht naar uit. De onderdelen van mijn lichaam voelen weer aan als eenheid, ik voel ontspanning en sta weer in contact met met mijn lijf zodat ik niet alleen maar in mijn hoofd leef. Ook bijzonder vind ik het vermogen van Eda om precies aan te geven wat ze ervaart tijdens het masseren. Ze merkt het meteen op als bijvoorbeeld mijn gedachten afdwalen of ik een deel van mijn lichaam niet "los" kan laten. Ik vind het een geschenk dat ik iemand heb getroffen die werkt vanuit haar hart. Dankjewel Eda.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Geweldige Therapeute
De therapeute straalt rust uit en luistert naar mijn lichaam. Ik heb verschillende klachten en mede door haar behandelingen heb ik daar in het dagelijkse leven nauwelijks beperkingen door. Wat ik echt wil benadrukken; de therapeute luistert naar het lichaam. Is rustig, straalt warmte en vertrouwen uit en is absoluut kundig in haar advies. Rust, warmte massagekamer, prettige geur. Neemt de tijd voor je.
luistert naar het lichaam. Goede uitleg, duidelijk en gestructureerd.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Verademing
Zeer deskundige en professionele aanpak van klachten aan mijn schouder en heup. Eda stelt je helemaal op je gemak en pluist uit waar het probleem zit. In overleg met jou bespreekt zij dit en stelt een behandelplan op. Tevens let zij op je lichaamshouding en geeft advies hoe je problemen kan voorkomen. Na 3 sessies waren mijn schouderproblemen met uitstraling naar mijn onderarm opgelost. Zij is een warme en integere vrouw en je voelt je al snel op je gemak bij haar!! Kan het iedereen aanraden!!
Waardering:
5.0 10.0
|
Dankjewel voor de fijne massagetherapie-sessies
Ik ga voor massagetherapie naar lichaamsgerichte therapie Integration-E. Deze sessies doen me erg goed. Ik kom weer tot rust na een hectische periode in mijn leven en mijn schouder- en nekklachten zijn een stuk verminderd. Ik blijf met een zekere regelmaat terugkomen om deze fijne en effectieve behandelingen te ondergaan.
Rust en kalmte. Stevige en doelgerichte aanraking met effect.
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Helemaal top !
Als complete novice, niet wetende wat er ging gebeuren, op 8 mei bij Eda geweest. De ontvangst was allerhartelijkst. Na enige uitleg de warme kamer betreden. Hetgeen gelijk opviel : de rust, de kalmte, de sereniteit. Het maakt dat je je op je gemak voelt. De steekwoorden die in me opkomen bij de massage : een rustige opbouw, variatie, verrassing en (niet geheel onbelangrijk) een hoge mate van discretie. Na afloop een goede analyse van Eda gekregen die de juiste spanning en stemming gevoeld had. De prettige achtergrondmuziek heeft er ook zeker aan bijgedragen dat de massage als professioneel en helemaal top is ervaren.
Rust, kalmte, sereniteit.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Heel fijn!!
Met rugklachten bij Eda terecht gekomen. Na 3 sessies was er al verbetering. Intotaal 8 sessies gehad. Zo fijn dat er afgeweken kon worden van de "planning" als er behoefte was aan een andere vorm van massage. Ik kom zeker nog eens terug bij Eda voor een ontspanningsmassage en raad dat ook iedereen aan!
Eda kijkt echt naar wat er nodig is, niet alleen voor het lichaam maar ook voor de geest. Ik werd erg op mijn gemak gesteld aangezien dit de eerste keer massage voor mij was. Tevens is Eda een heel fijn luisterend oor!
Eda heeft een heel boekwerk aan oefeningen voor thuis. Gelukkig weet zij hier goed maat in te houden. Maar de thuisoefeningen zijn uiteraard wel het halve werk!
Waardering:
5.0 10.0
|
Zen
Heerlijk een moment voor jezelf. Even niks moeten en een plek om volledig tot rust te komen. Zijn echt topmassages! Voelde me herboren.
Aandacht,rust,integer
geen
Waardering:
4.0 8.0
|
Weldadig
Het is alweer een tijdje geleden dat ik een massage bij Edda heb gehad . Ze werkt met heel veel aandacht en overgave . De kamer was heel prettig ingericht en lekker op temperatuur. Het geheel was zeer ontspannend.
Natuurlijk,aandachtig met een luisterend oor, fijne handen
geen
Waardering:
4.0 8.0
|
Zeer tevreden !
Waardering:
5.0 10.0
|
Ontspannen massage
Destijds een uitgebreide massagebehandeling van Eda ontvangen. Daarvan kan ik me de rust, de aandacht en de concentratie herinneren.
Zie hierboven.
Geen.
Waardering:
4.0 8.0
|
Echt een aanrader
Voor een heerlijke ontspannen massage, waarna je je weer als herboren zult voelen ben je goed op z'n plek bij Eda. Ik ben al jarenlang een trouwe klant en liefst zou ik elke dag gaan als dat mogelijk was ;-)
Waardering:
5.0 10.0
|
Een fantastische ervaring
Ik ben En Uur lang gemasseerd onder begeleiding van Rustgevende muziek en Ik kan met klem beweren dat ik in M'n Leven Nog nooit zo lekker en deskundig gemasseerd ben. En geloof me ik ben Heel wat keren In M'n Leven gemasseerd vanwege lage rugpijn, maar dit was een ervaring die ik nooit meer zal vergeten. Heerlijk gewoon!
Heel veel geduld en Deskundigheid!
Geen!
Waardering:
5.0 10.0
|
Heerlijke zwangerschapsmassages bij Eda!
De zwangere dames adviseer ik extra bij Eda aan te kloppen, zeker als je daarnaast een drukke baan hebt. Ik kan Eda dus blind aanbevelen, ook voor de stevigere massages!
Veel rust, aandacht voor de persoonlijke behoeftes. Inzicht in technieken, erg professioneel, extra aandacht bij behoefte, flexibel, rustgevend, sereen.
Geen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Uitstekende massage, met aandacht voor lichaamshouding
De kamer waar de massage plaatsvindt is rustig met fijne geuren. De therapeute heeft een aardige en rustige uitstraling. Zij kijkt eerst naar jouw lichaamshouding en geeft kleine oefeningen. Vervolgens masseert zij op kundige en verfijnde wijze van voet tot en met hoofd. Bij mij vooral spierpijn bij schouders en nek, daarvoor heeft zij een intense massagetechniek. Zij heeft ook mijn zusje met het syndroom van down gemasseerd en mijn zusje was erg ontspannen tijdens en na de massage.
Prettige en rustige sfeer in de massagekamer. De kundige en gestructureerde manier waarop de therapeute de behandeling doet. De goede adviezen en oefeningen die mij inzicht hebben verschaft in de relatie tussen mijn voeten en mijn schouders, hoofd. Zij beheerst verschillende manieren om te masseren. De fijne geur.
Geen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Bedankt!
In een reeks van vier sessies is de pijn in mijn schouder behandeld. Wat the fysio niet lukte lijkt dan nu toch eindelijk gebeurd te zijn: de pijn is nagenoeg weg zolang ik mijn oefeningen maar blijf doen.
Prettige massage kamer, therapeut die veel rust uitstraalde, complete uitleg van het behandelplan zodat ik wist waar ik aan toe was.
Ik weet niet zeker of dit een minpunt is maar ik moe(s)t ook veel oefeningen thuis nog doen.
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Leau, Diëtiste M de(10.0/10.0)0.1km
Nieuwerkerk Ad Ijssel - Raadhuisplein 31
 
 
Puur Verzorging(10.0/10.0)0.1km
Nieuwerkerk Ad Ijssel - Doortocht 63
Puur Verzorging helpt u met het verzorgen van uw huid. Lekker ontspannen, even de tijd nemen voor uzelf! Ik werk met weleda, dit is een 100% puur natuurlijk merk. U kunt terecht voor gezichtsbehandelingen, pedicure, manicure, en nog veel meer. Voor prijzen en meer informatie over de verschillende...meer...
Gezichtsbehandelingen: Couperose, Huidverzorging, Ontharen, ...
Branches: Beautysalon
 
 
Mickey0.3km
Nieuwerkerk Ad Ijssel - Eendendaal 242
 
 
Celestial Body(7.6/10.0)0.3km
Nieuwerkerk ad ijssel - Polderdreef 28
Gezichtsbehandelingen: Anti aging, Massage
Branches: Beautysalon
 
 
Ygenstijl(10.0/10.0)0.3km
Nieuwerkerk ad ijssel - Batavierlaan 9
Branches: Kapsalon
 
 
Bonita Beleza(7.2/10.0)0.3km
Nieuwerkerk Ad Ijssel - Spechtendaal 29
BODY SUGARING; ONTHAREN MET SUIKER Professionele Body Sugaring is een zachte, veilige en moderne methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een suikerpasta. Het systeem werkt perfect voor alle huid- en haartypen, bij mannen en vrouwen, het heeft alleen maar voordelen en geen nadelen. Body...meer...
Gezichtsbehandelingen: Gezichtsbehandelingen
Branches: Beautysalon
 
 
Herman van Dinther(8.6/10.0)0.4km
Nieuwerkerk Ad Ijssel - Zwanendaal 21
Mijn behandelingen worden door de meeste verzekeraars binnen het aanvullende budget (gedeeltelijk) vergoed. Heeft u last van (lage) rugklachten, hoofdpijn, burnout, etc een goede professionele massage kan vaak de klachten verhelpen of verlichting brengen. Naast triggerpointmassage worden ook diep...meer...
Gezichtsbehandelingen: Gezichtsmassage, Hoofdmassage
Branches: Massage
Diensten:Massage
 
 
Brouwer-Heeren, Marion0.4km
Nieuwerkerk Ad Ijssel - Vinkendaal 33
 
 
Allurevoetzorg(7.6/10.0)0.4km
Nieuwerkerk Ad Ijssel - Vinkendaal 33
Branches: Pedicure
 
 
Pedicurepraktijk Betterfeet(8.4/10.0)0.4km
Nieuwerkerk ad ijssel - Veldewater 67
Gezichtsbehandelingen: Massage
Branches: Pedicure
Diensten:Massage
 
 

Plaatsen in de buurt

Berkenwoude - Bleiswijk - Capelle Aan Den Ijssel - Gouderak - Krimpen Aan Den Ijssel - Moerkapelle - Moordrecht - Ouderkerk Aan Den Ijssel - Zevenhuizen Gn - Zevenhuizen Zh