Zoek op postcode

I’m your Venus, I’m your fire, fresh Desire met de freshMinerals Venus Kit!

U bevindt zich hier:

She’s got it , yeah baby she’s got it…!

• • • • • • • • • • •

I’m your Venus, I’m your fire, fresh Desire met de freshMinerals Venus Kit!

Goddess on the mountain top, burning like a silver flame, the summit of beauty and love, and Venus was her name! Het toonaangevende minerale make-upmerk freshMinerals maakt van elke vrouw een beautygodin!. De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten zonder de huid te verstikken. Nieuw is de freshMinerals Venus Kit. Met deze 9-delige starter set inclusief een freshMinerals make-up tasje hebt je direct alles in handen voor een begeerlijke, puntgave en… langdurig frisse make-up!

De minerale make-upproducten van freshMinerals zijn de meest natuurlijke make-upproducten die je op je huid kunt aanbrengen. De foundations bestaan uit een mix van natuurlijke mineralen en natuurlijke pigmenten. Deze zijn volledig samengesteld zonder overbodige hulpstoffen (‘fillers’) die je bij andere minerale merken nogal eens tegenkomt, zoals o.a. talkpoeder en nylon. De samenstelling is vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die de poriën kunnen verstoppen of die de huid kunnen irriteren. (zie tevens de aparte freshMinerals productinformatiebijlage)

Minerale foundations met een SPF 20 en een EPF® 80!


De freshMinerals producten laten je huid volledig ademen, zijn waterafstotend, beschermen de huid tegen milieuvervuiling dankzij een uitzonderlijk hoge EPF®80 (= Environmental Protection Factor) en blijven 24 uur puntgaaf zitten . De freshMinerals Foundations beschermen de huid tevens tegen UV- straling met een SPF 20-25 (op basis van Titanium Dioxide en Zink Oxide) en bevatten hoogwaardige antioxidant vitamines (A, C en E) met krachtige anti-aging eigenschappen.

freshMinerals Venus Kit.

‘The Venus Kit’…

De nieuwe 9-delige freshMinerals Venus Kit bevat, naast een stijlvol freshMinerals Make-up tasje, tevens een Smoothing Prep Primer, waarmee de foundations extra mooi en lang perfect blijven zitten. De freshMinerals® Mineral Loose Powder Foundations in de tinten Natural en Radiant in deze kit, hebben een SPF 20-25 om je te verzekeren van een goede bescherming tegen UV- straling. Ze zien eruit als een poeder, maar deze krijgen een rijke en crèmige textuur, wanneer de hoogwaardige mineralen op je huid worden ‘gebuft' met behulp van de speciale, bijgeleverde freshMinerals Face Brush. Je kunt zelf perfect eenvoudig variëren qua dikte om op die manier een naturel of desgewenst meer dekkend resultaat te verkrijgen.

Zon op je gezicht met freshMinerals Bahama Loose Bronzer


Na het aanbrengen van de freshMinerals Mineral Loose Powder Foundation, is de volgende stap het aanbrengen van een vleugje instant warmte en een zonnige gloed in je gezicht. De freshMinerals Venus Kit bevat hiervoor de Bahama Loose Bronzer. Met dit minerale poeder in een mooie warme en glanzende bruintint, geef je het gezicht direct een sprankelende look met een natuurlijke, stralende finish. Je brengt dit poeder aan op die plaatsen waar je gezicht normaliter door de zon wordt gekust, zoals je voorhoofd, het puntje van je neus, je kin en je jukbeenderen.Natuurlijk en puntgaaf ‘airbrush-effect’ met freshMinerals Finish Powder


Een onmisbaar product uit de freshMinerals Venus Kit voor dé perfecte ‘soft focus’-finish van je freshMinerals make-up is de freshMinerals Finish Powder. Deze minerale, zijdezachte ‘gezichtssluier’ zorgt voor de uiteindelijke, transparante finishing touch van je freshMinerals make-up. Dit poeder zorgt ervoor, dat je huid overgoten wordt met zachtheid en licht. Dit resulteert in een uitstraling die je normaliter alleen ziet met een soft focus- cameralens.

Brush it on!

De freshMinerals Venus Kit bevat tevens drie verschillende professionele applicatiekwasten. De Face Brush is perfect voor het moeiteloos aanbrengen van de perfecte dekking van de freshMinerals Foundations. Met de elegante Powder Brush breng je moeiteloos en luchtig de Bahama Loose Bronzer en de Finish Powder aan en kun je de gezichtscontouren perfect shapen. De Concealer Brush is ideaal voor het plaatselijk verdoezelen van onzuiverheden, onregelmatigheden of storende huidverkleuringen als gevolg van bijvoorbeeld littekens, UV- straling, pigmentvlekjes of donkere kringen. Dit laatste doe je met behulp van een wat dikker laagje van één van de freshMinerals Mineral Loose Powder Foundations.

Distributie & verkoopprijs:


De nieuwe generatie minerale make-up producten van freshMinerals worden exclusief op de markt gebracht door het bedrijf Beauty Injection uit Nieuwegein.

De producten worden verkocht bij gespecialiseerde freshMinerals- salons door geheel Nederland.

Consumenten kunnen kijken op de website www.fresh-minerals.nl voor meer informatie en verkoopadressen in de buurt.

Prijs:

freshMinerals Venus Kit € 65,00