Zoek op postcode

FlowMotion Massage

FlowMotion Massage

8.9 / 10.0
(7 stemmen)
de Blankvoorn 20
2661KB Bergschenhoek
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0651777278
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtmassage.flowmotion@gmail.com
51.9913264.494146
7 4.4666666666667 8 8.9
Gemiddelde waardering uit 7 stemmen

Bedrijfsomschrijving


Gediplomeerd NGS Wellness masseur

Believe in yourself and embrace your inner beauty...

Iedereen verdient op zijn tijd een goed moment van ontspanning, en een ontspanningsmassage is hier uitermate geschikt voor. Het zal je lichaam en geest ontspannen, waardoor je even weg bent van de stress van alledag.
Doorgaans duurt de massage tussen een half uur en anderhalf uur. De behandeling kan worden aangepast en afgestemd op uw specifieke wensen. De massage vindt plaats in een rustige en comfortabele omgeving met muziek en/of kaarslicht op de achtergrond.

Ontspanningsmassage is een gladde, zachte stijl van massage direct op de huid, ter verbetering van de circulatie, het verminderen van spierpijn, en het bevorderen van de algehele ontspanning. Daarbij worden de schouders en rug, armen en benen gemasseerd met diverse soorten massagetechnieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en de spieren. Hierbij wordt een goede massageolie gebruikt, met keuze uit diverse heerlijke geuren. Door de ontspanning van het lichaam kunnen allerlei gevolgen van stress (bijv. 'spanningshoofdpijn', chronische vermoeidheid, stijve nek en rug, slaapproblemen) worden verzacht

Het gaat om de tijd die je jezelf gunt om je eens te laten verwennen met een ontspannen massage!


Openingstijden

dinsdag 12.00 -17.00 uur
woensdag 9.00 - 22.00 uur
donderdag 9.00 - 17.00 uur
vrijdag 9.00 - 17.00 uur
zaterdag 13.00 - 16.00 uur

U kunt een keuze maken uit:

Artrose Massage en therapie.

Artrose is een veelvoorkomende en tot beperkingen leidende gewrichtsaandoening. De behandeling van artrose in de praktijk bestaat uit de behandeling van massage, triggerpointtherapie en actieve revalidatie.
Voorwaarde is dat de musculatuur vrij is van triggerpoints. Triggerpoints kunnen klachten zoals pijn, stijfheid of bewegingsbeperking veroorzaken in en rondom gewrichten of spieren. Massage kan symptomen van Artrose verminderen en het beloop gunstig beïnvloeden door toename van de beweeglijkheid en de lokale circulatie van het aangedane gewricht, verbetering van de tonus van de ondersteunende spieren en pijnvermindering.
60 minuten € 45,00

Bamboemassage 60 minuten € 45,00
Bamboe Massage is een nieuwe vorm van massage en steeds meer te vinden in Nederland. Het is een massage met oeroude Chinese uitgangspunten en levensopvattingen en is gebaseerd op de vijf elementen hout, vuur, aarde, metaal en water.

Beenmassage 30 minuten € 25,00
Als er ergens in je lichaam spieren zijn die een massage verdienen dan zijn dat ook de hardwerkende beenspieren, zeker na een flink actieve of sportieve belasting. En ook de voeten worden hierbij niet vergeten.

Ontspanningsmassage 60 minuten € 45,00
Ontspannende strijkingen met olie worden afgewisseld met diepe knedingen zodat een diepe vorm van ontspanning wordt bereikt.

Complete Ontspanningsmassage 90 minuten € 60,00
Dit is een lange en luxe massage die gebruik maakt van alle soorten massagetechnieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en de spieren, gecombineerd met de Bamboemassage.
N.B. Dit is GEEN erotische massage!

Massage en Kanker

Wanneer je geconfronteerd wordt met de ziekte kanker in je eigen leven dan staat de wereld even stil.
Alles komt in het teken te staan van ziek zijn en het overwinnen van de ziekte. Je komt in een stroomversnelling van emoties terecht. Veelal moet je verschillende ingrijpende behandelingen ondergaan. Voor jezelf en je omgeving is dit een moeilijke tijd.
Massage geeft geen genezing maar kan in dit proces een grote steun zijn. Uit onderzoek is gebleken dat masseren bij mensen met kanker de kwaliteit van het leven van dat moment kan verbeteren. Door het aanraken met aandacht wordt het mogelijk het vertrouwen in je eigen lichaam te herstellen.
Symptomen als pijn, spanning, stress, vermoeidheid, slapeloosheid en depressie kunnen verminderen. Er komt ontspanning voor lichaam en geest. In dit proces kan en wil ik graag naast je staan.

Hotstonemassage 60 minuten € 55,00
Het gebruik van warme en koude stenen in een therapeutische massagevorm blijkt het antwoord te zijn van Moeder Natuur op stress. De Hot Stone massage is een heerlijke lichaamsbehandeling vanuit de visie “Lichaam, Geest en Ziel zijn één”.

Kokosmassage 45 minuten € 40,00
De kokos massage is een exotische zomerse verwennerij.Tijdens deze massage wordt er gemasseerd met echte kokos op olie basis, die de huid verzorgt en beschermt.

Kokosmassage i.c.m. kokospakking en bodyloyion. 90 minuten € 60,00
Laat u verwennen door de heerlijke geur en zachtheid van kokos. Deze tropische pakking verzorgt de huid en is een combinatie van kokos en yogurt. De kokospakking met vitamine E is aan te raden bij mensen met een slechte doorbloeding, maar ook als u last van stress heeft. Daarnaast verstevigd kokos uw huid en helpt het een droge huid tegen te gaan

Lomi Lomi massage 60 minuten € 50,00

Lomi Lomi is erg populair in Hawaï en wordt momenteel door alle lagen van de bevolking beoefend. Ook in Nederland wint Lomi Lomi Massage meer en meer aan populariteit. Tijdens een Lomi Lomi-behandeling wordt het hele lichaam gemasseerd met mooie, lange, vloeiende bewegingen, waarbij niet alleen met de handen, maar vooral ook met de onderarmen wordt gemasseerd. Het lichaam wordt in haar gedeeltelijk toegedekt met handdoeken of een katoenen laken. De bewegingen kunnen erg groot en omvattend zijn, dan weer klein en vurig of zacht en sussend. De bewegingen worden vaak vergeleken met de golven van de oceaan. Men gaat er daarbij vanuit dat de spanning in het lichaam als het ware wordt weggespoeld en de natuurlijke energiestroom (mana) in het lichaam gestimuleerd wordt. Je leert gebruik te maken van de kracht van alle elementen: aarde, lucht, water en vuur

Rug- en schoudermassage 30 minuten € 25,00
Deze massage is ideaal als je last hebt van spanningen en/of spanningspijnen.
Alle stress en spanningen van je nek tot je onderrug word los gemasseerd.

Rug- en schoudermassage uitgebreid 45 minuten € 30.00


Zwangerschapsmassage: 30 minuten € 25,00
of 60 minuten € 45,00
Warmwaterkussenmassage 90 minuten € 60,00

De warm waterkussen massage is een ideale uitvinding voor iedereen die niet of niet zo goed op de buik kan liggen. Denk bijvoorbeeld aan zwangere vrouwen, mensen met rugklachten, ouderen en baby’s. Maar ook voor iedereen zonder lichamelijk klachten of ongemakken is een warm waterkussen massage en weldadige massage. Tijdens deze massage lig je op je rug op de massagetafel, op een warmwaterkussen waaropmassage je heerlijk kunt ontspannen.
Het waterkussen is gevuld met heerlijk warm water van ca. 40 graden.

Een regelmatige ontspanning massage kan klachten verminderen en zelfs voorkomen.
_____________________________________________________________________________________
Over mij:

Ik ben Joke, geboren in Rotterdam, en ik ben in 1977 na mijn huwelijk in Bergschenhoek komen wonen. In 2009 ben ik begonnen met Reiki. In 2011 ontdekte ik de Triggerpoint-therapie, waarmee ik al vele mensen van hun klachten en ongemakken af heb kunnen helpen. Ik volgde de Opleiding NGS Wellnessmassage en diverse andere massagetechnieken, zoals "Touch for Health" 1 t/m 3, Medische Basiskennis, Hotstone, Bamboemassage, Cupping, Zwangerschapsmassage, Specialisatie Massage en Kanker, Artrosemassage en therapie e.v.a.
Met deze kennis ben ik in staat u een prettige ontspannende massage te geven.
Kijk voor alle informatie op: massage.flowmotion@gmail.com en boek direcht via de Book Online knop!

telefoon 0651777278

Voor informatie of afspraken kunt U mij bereiken op: massage.flowmotion@gmail.com

lid van het Nederlands Genootschap Sportmassage (NGS)

telefoon 0651777278

Kenmerken

Gezichtsbehandelingen:
Drukpuntmassage
Energetische massage
Gezichtsmassage
Holistische massage
Hoofdmassage
Hotstone massage
Klassieke massage
Lichaamspakkingen
Lomi Lomi massage
Massage
Ontspanningsmassage
Reiki
Stoelmassage
Triggerpointmassage
Voetmassage
Zwangerschapsmassage
Branches:
Massage
Diensten:
Massage
Relax massage
Wellness

Reviews

Plaats een review
|
ook al is het even reizen jij en je magische handen zijn het dubbel en dwars waard!
Ben onlangs bij Joke geweest ivm hevige pijnen in mijn onderrug. Mijn fysiotherapeut gaf aan dat er weinig aan te doen was, behalve oefeningen te doen, na ruim een jaar was de hoop op verbetering minimaal geworden. Toen ik amper nog een bordje van de salontafel op kon pakken (ik ben 27 jaar) was voor mij toch echt de spreekwoordelijke druppel bereikt en ben ik verder gaan zoeken. Uiteindelijk kwam ik uit bij Flow Motion, Joke kon gelijk al heel wat triggerpoints vinden die ze meteen heeft aangepakt. Die avond.... had ik wel wat spijt, hahahaha, ohh wat een spierpijn. Hier had Joke al voor gewaarschuwd, aangezien mijn spieren al wie weet hoe lang "in de knoop" hebben gezeten. De volgende dag voelde ik mij voor het eerst sinds tijden geen hoogbejaarde vrouw meer! Wauw, wat een verademing was dat om gewoon weer wat van de grond op te kunnen pakken en zonder hulp van een bank of stoel weer overeind te komen! Joke, bedankt voor de geweldige massage! Ik kom zeker weten terug, ook al is het even reizen jij en je magische handen zijn het dubbel en dwars waard!
Waardering:
5.0 10.0
|
bijzonder ontspannend in een hele rustige vertrouwde sfeer
Gisteren had ik mijn eerste afspraak bij Flow Motion Massage. Ik had voor dit adres in eerste instantie gekozen vanwege de verzorgde website. De massage stelde mij in het geheel niet teleur. Het was bijzonder ontspannend in een hele rustige vertrouwde sfeer. Masseur Joke luisterde goed en rustig naar mijn verhaal en paste zorgvuldig haar massage daar op aan. Ik kwam uiteindelijk heel ontspannen er vandaan. Later stuurde Joke mij nog aanvullende informatie en tips toe. Al met al was de massage met veel aandacht, verzorgend en zorgvuldig, van begin tot eind.
rustige vertrouwde sfeer rekening houdend met je wensen zeer ontspannend aandacht aanvullende tips en informatie
Waardering:
5.0 10.0
|
Zeker voor herhaling!
ik ben zelf een professional en ben onder de indruk van de massage! J. Huurman heeft het in de vingers en denkt aan details. ga zeker voor herhaling!
Waardering:
5.0 10.0
|
je bent een totaal herboren mens!
Bij deze wil ik graag wat vertellen over de overheerlijke massages van Joke. Ze zijn ontspannend , rustgevend en daarbij zeer genezend!!!!! Het is niet alleen een massage die je krijgt..... Maar daarbij luistert Joke altijd naar je verhaal, dus bv je klachten en daarbij zal zij altijd alles eraan doen deze te verminderen of weg te nemen. Mijn advies voor een ieder is, ga naar joke toe en laat je eens flink verwennen , je bent een totaal herboren mens als je weer terug naar huis gaat!!!!! Gr. Irene
ontspannend,rustgevend,genezend en een luisterend oor.
geen!
Waardering:
5.0 10.0
|
meteen resultaat
Joke heeft een combinatie van een triggerpoint therapie en een hotstones massage gegeven i.v.m een hamstringblessure. Al na 1 behandeling merkte ik de volgende dag direct resultaat, ik was van de constant zeurende pijn af. Ik ga er zeker mee door. Plus de hotstones massage is ook nog eens heerlijk
heerlijke massage, goede behandeling Triggerpoints, Prettige ruimte.
Waardering:
5.0 10.0
|
relaxed, ontspannend en deskundig
Onlangs heb ik mij Flow Motion een massage gehad.Ik kan het iedereen aanraden! Het is zo heerlijk ontspannend. De sfeer is relaxed met zachte muziek en een lekker geurtje. Joke weet precies hoe ze je moet benaderen en waar ze mee bezig is. Op vragen komt deskundig antwoord. Kortom: probeer het ook eens!
relaxed, ontspannend en deskundig
Waardering:
5.0 10.0
|
weldaad voor lichaam en geest
Geweldige massage. ik had last van mijn onderrug en direct door middel van de massage in combinatie met triggerpoints werd dit opgeheven. De masssage was zeer ontspannend en een weldaad voor de geest dank je wel
ontspannend, effectieve behandeling van mijn klachten
Waardering:
4.0 8.0
|
gegarandeerd ontspannen!
Hoe gestressd je er ook heen gaat, je komt er gegarandeerd ontspannen vandaan! De bamboemassage is zo relaxed dat het zonde is om in slaap te vallen!!
warme sfeer, ontspannend, vertrouwd.
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Wilma's Pedicuresalon(7.6/10.0)0km
Bergschenhoek - de Blankvoorn 8
Branches: Pedicure
 
 
Loos, W S M(6.0/10.0)0.1km
Bergschenhoek - De Blankvoorn 8
 
 
Adams-Elshof, Conny(8.0/10.0)0.3km
Bergschenhoek - Schildmos 6
Branches: Schoonheidssalon
 
 
Voetelle(8.4/10.0)0.5km
Bergschenhoek - Koningsvaren 22
Branches: Pedicure
 
 
Haar Op Zolder Kapsalon0.5km
Bergschenhoek - Rondom 9
 
 
Jolanda Image-Consulente(8.0/10.0)0.6km
Bergschenhoek - Bergmolen 9
Branches: Kleuradvies
 
 
Gomas Massagepraktijk(8.0/10.0)0.6km
Bergschenhoek - Noorderparklaan 45
 
 
Maxime0.6km
Bergschenhoek - De Kruin 5
 
 
Coupe De Ville(8.0/10.0)0.6km
Bergschenhoek - De Kruin 3
 
 
Bizino, Ellen0.6km
Bergschenhoek - Stevinweg 25
Branches: Schoonheidssalon
 
 

Plaatsen in de buurt

Berkel En Rodenrijs - Bleiswijk - Capelle Aan Den Ijssel - Delfgauw - Moerkapelle - Nieuwerkerk Ad Ijssel - Pijnacker - Rotterdam - Zevenhuizen Gn - Zevenhuizen Zh