Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    
Fitfulness

Fitfulness

7.3 / 10.0
(1 stem)
De Dorsvloer 23
7335LS Apeldoorn
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0630135860
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtcontact.fitfulness@gmail.com
1 3.6666666666667 7.3
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Bedrijfsomschrijving

De afgelopen jaren heb ik verschillende massage cursussen gevolgd en ik heb de opleiding Holistisch massagetherapeut afgerond, aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam. Hierdoor heb ik verschillende massagetechnieken geleerd, waardoor ik een afgestemde massage kan geven.

Door het geven van massages wil ik je helpen om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Basis hiervoor is het verhogen van je lichaamsbewustzijn: hoe is het nu in je lichaam en wat vertelt je lichaam je. Doordat ik mijn massages afstem op jouw behoeften en je staat van zijn van dat moment, krijg je altijd maatwerk.

Ontspanningsmassage: Tijd voor jezelf. Een geschenk aan je lichaam, dat zoveel voor je doet. Weer eens ervaren hoe ontspanning voelt. Daardoor ontspant ook je geest.
30 mins voor 30 euro
60 mins voor 50 euro


Massagetherapie: Heb je een specifieke wens of klacht? Voelt je lichaam moe? Waarom zijn je schouders zo gespannen? We werken samen om je klachten te verminderen.
90 mins voor 65 euro

Voor alle vormen en tijden geldt, da je een kwartier langer binnen bent voor het rustig aankomen en omkleden. Beschikbaarheid is voornamelijk in de avond. Meer informatie over massage en massagevormen, staat op de website. Massage alleen op afspraak.

Kenmerken

Gezichtsbehandelingen:
Energetische massage
Gezichtsmassage
Hoofdmassage
Klassieke massage
Branches:
Massage

Plaats een review