Zoek op postcode

Centrum voor Natuurgeneeskunde POMT

8.4 / 10.0
(2 stemmen)
Lijster 10
2986BA Ridderkerk
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0180421540
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtp.o.m.t@worldonline.nl
51.8646354.609335
2 4.2368421052632 3 8.4
Gemiddelde waardering uit 2 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Geopend ma-t/m vrij 09:00 t/m 18:00. Gratis parkering voor de deur. Behandelingen vergoed door zorgverzekeraars, polis afhankelijk.Behandeling op afspraak.

Kenmerken

Gezichtsbehandelingen:
Acupunctuur
Energetische massage
Gezichtsmassage
Hoofdmassage
Klassieke massage
Branches:
Massage
Diensten:
Afvallen
Massage

Reviews

Plaats een review
|
Geveld door het griepvirus
Geveld door het griepvirus Onlangs werd ik geveld door het griepvirus, op donderdagochtend was ik nog gewoon aan het werk, en was er nog niets aan de hand, maar op het eind van de middag lag ik ziek op de bank. Ik had last van pijn scheuten in mijn oor, een droge hoest, hoofdpijn, spierpijn vooral in mijn rug, armen en benen, keelpijn, snotterigheid, rillingen en zweten en een verstopte neus, ik was er erg moe bij, en ik kon geen stap meer vooruit zetten. Van het ene op het andere moment was ik behoorlijk ziek. Ik lag de gehele dag te slapen, ik dacht eerst, ach een beetje griep, dat gaat zo wel weer over. Helaas was dat niet het geval, ik raakte ook mijn stem nog kwijt, en kreeg last van een druk op mijn borst. Ik heb toen naturopaat Rassie Erasmus van Centrum voor Natuurgeneeskunde POMT gebeld. Rassie heeft mij uitgebreid onderzocht, en hij constateerde bij mij een aankomende longontsteking, en ik had ook nog een bijholte ontsteking, ik was dus behoorlijk ziek. Rassie heeft een accupunctuur behandeling bij mij gedaan, en hij schreef mij Ascorbo plus met Rozenbottel voor, daarnaast maakte hij een tweetal radionische potenties ( korreltjes ), die ik 2 keer per dag moet slikken. De volgende dag heb ik nog een long drainage behandeling ondergaan. Nu inmiddels 2 dagen later, het is bijna niet te geloven, heb ik mijn stem weer terug, de druk op mijn borst is weg, ik heb geen last meer van keelpijn, hoofdpijn en spierpijn, en ik ben niet meer zo vreselijk moe, alleen hoest ik nog een beetje. Als ik andere mensen mag geloven dan staat er voor de griep ongeveer 10 dagen, en na die 10 dagen ben je nog minstens voor twee weken een vaatdoek, vindt je net als ik die tijd die er voor griep staat veel te lang, dan raad ik een ieder aan om in een vroeg stadium van griep verschijnselen contact op te nemen met Rassie Erasmus van Centrum voor natuurgeneeskunde POMT, zijn praktijk is gevestigd aan Dam 77, te Alblasserdam. Rassie, bedankt voor de bijzonder goede behandeling. Yvonne de Vaal
Waardering:
5.0 10.0
|
Bodyscan/Shiatsu behandeling
Ik kamp sinds jaar en dag met lage rugpijn, uitstraling naar mijn rechterbeen, ik ben al voor een rug onderzoek in het ziekenhuis geweest, ik ben al overal onder behandeling geweest, maar niets lijkt langdurig te helpen. Ik las een artikel op internet over een bodyscan die vooraf gaande aan het geven van een Shiatsu behandeling bij de praktijk van Rassie Erasmus in Riderkerk, ik heb een afspraak gemaakt voor een scan, en aan het licht was gekomen dat ik naast verkramping in mijn spieren ook slijtage in mijn bovenrug heb die ik de uitstraling naar mijn been verergert ik ben na 6 behandelingen van de uitstraling af, en moet van Rassie nu gaan beginnen met revalideren. Zonder de bodyscan had ik misschien er nooit achtergekomen dat de uitstraling naar mijn been ook te maken heb met slijtage in mijn bovenrug.
Bodyscan geheel pijnloos het nemen van een bodyscan scheelde mij veel bezoeken.
Waardering:
5.0 10.0
|
Frozenshoulder syndroom
Last van mijn rechterschouder, ik kon mijn arm maandenlang niet omhoog tillen. Via mijn werkgever werd ik in contact gebracht met Centrum voor Natuurgeneeskunde POMT te Ridderkerk. Naturopaat R.Erasmus heeft mij grondig onderzocht, mijn gehele nek, schouders en rugpartij werden nagekeken om te kunnen zien waar mijn klachten vandaan zouden kunnen komen. Nu moet ik zeggen dat ik voor maandenlang pijnstillers heb moeten slikken om een beetje te kunnen functioneren en ik was toen ik naar Ridderkerk ging ten einde raad. Rassie heeft ook mijn bloed nagekeken en hij heeft voor mij een behandelplan samengesteld en ik moest ook beginnen met speciale oefeningen voor mijn nek, schouder en rug, via de weg van medisch Shiatsu en "do in" werd ik om de week behandeld en ik begon op te knappen, mijn klachten waren na een week of 3 zo goed als weg, en ik kon weer normaal functioneren nu ga ik 1 x in de 3 maanden voor een controle behandeling en het bevalt mij prima, Het mooie van de behandeling is dat mijn zorgverzekeraar het grootste gedeelte van de kosten vergoed.
zeer deskundig, geeft goed advies en geneest mensen echt.
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Suchtelen Jos van Sportmasseur(8.0/10.0)0.2km
Ridderkerk - v Alphenstraat 3
 
 
Pedicurepraktijk Huizing(7.8/10.0)0.3km
Ridderkerk - Koolmees 34
Branches: Pedicure
 
 
Beauty Impressions(6.0/10.0)0.3km
Ridderkerk - Vosmaerstraat 2
 
 
Amina Schoonheidssalon(9.0/10.0)0.3km
Ridderkerk - Bellamijstraat 20
 
 
Pedicure Marjan(7.4/10.0)0.4km
Ridderkerk - Korhoen 49
Branches: Pedicure
 
 
Pals Schoonheidssalon, Rita(10.0/10.0)0.4km
Ridderkerk - Patrijs 65
 
 
Haarzaken0.4km
Ridderkerk - Watermolen 50
 
 
Boom-Hartman, Carla(9.0/10.0)0.5km
Ridderkerk - Rosmolen 66
 
 
Maanishirazi, N(8.0/10.0)0.5km
Ridderkerk - Rosmolen 71
 
 
Schoonheidssalon Carla Boom-Hartman(7.8/10.0)0.6km
Ridderkerk - Rosmolen 66
Branches: Beautysalon
 
 

Plaatsen in de buurt

Alblasserdam - Barendrecht - Heerjansdam - Hendrik Ido Ambacht - Kinderdijk - Krimpen Aan De Lek - Krimpen Aan Den Ijssel - Lekkerkerk - Nieuw Lekkerland - Zwijndrecht