Zoek op postcode

Bransus opleidingsinstituut

U bevindt zich hier:

Bransus opleidingsinstituut

• • • • • • • • • • •

BransusHet opleidingsinstituut Bransus is gevestigd in Rotterdam en geeft opleidingen in de volgende hoofdcategorieën:
- Opleidingen hairstyling (zie hier onder)
- Opleidingen beauty en visagie - overzicht
- Opleidingen nagelstyling, pedicure en body - ovezicht

Bransus Iedere zaterdag en maandag is er een ‘open huis’ en bent u van harte welkom om te komen kijken.

Opleidingsinstituut Bransus is specialist in korte opleidingen. Deze opleidingen zijn intensief en praktijkgericht. De opleidingen zijn gebaseerd op laatste Amerikaanse hair & beauty sneltechnieken.

Voor het volgen van een Bransus opleiding heeft u geen ervaring of vooropleiding nodig, de opleidingen kunnen dus door iedereen gevolgd worden. De Bransus opleidingen zijn gericht op iedereen die in de haar- en uiterlijke verzorgingsbranche werkzaam is, of plannen heeft om dit te gaan doen.

GarantieBij het volgen van een opleiding bij Bransus krijgt men 100% garantie dat men het certificaat haalt. Mocht u meer tijd nodig hebben om de benodigde vaardigheden onder de knie te krijgen dan besteed uw instructrice meer tijd aan u. Dit zonder extra kosten.


Na het succesvol afronden van uw opleiding ontvangt u het Bransus certificaat

De opleidingen van opleidingsinstituut Bransus:

Opleidingen Beauty en visagie opleidingen, ga naar overzicht
Opleidingen Nagelstyling, pedicure en body, ga naar overzicht
Opleidingen Hairstyling zie hier onder:

Hairstyling opleidingen:

Opleiding haarextensions
Tijdens deze cursus leert u hairextensions plaatsen voor verlenging, volume en verandering. U leert ook hoe de klant en u met de hairextensions om moeten gaan en hoe ze moeten worden verzorgd.
De kosten voor de opleiding haarextensions bedragen € 250,= inclusief alle startmaterialen en apparatuur. De opleiding duurt ongeveer 5 uur.


Opleiding dreadlocks
Tijdens deze cursus leert u hoe je enkele en dubbele dreadlocks van synthetisch haar kunt maken, bevestigen en terugplaatsen. U leert ook hoe dreadlocks het best onderhouden kunnen worden. Bij deze opleiding zit een stoommachine t.w.v. € 150,=
De kosten voor de opleiding dreadlocks bedragen € 350,= inclusief alle startmaterialen en apparatuur. De opleiding duurt ongeveer 5 uur.


Opleiding hairweaving
Tijdens deze cursus leert u het plaatsen van een wave d.m.v. een speciale vlechttechniek. Hiermee creëert u o.a. een volume of zelfs een verlenging d.m.v. banen te plaatsen op de vlecht.
De kosten voor de opleiding hairweaving bedragen € 450,= en de opleiding duurt ongeveer 5 uur.


Opleiding basis knippen
U leert met een Amerikaanse sneltechniek methode alle modellen knippen. U begint met puntjes, gelijke lagen, lange lagen, afnemende lagen tot korte modellen, zodat u na deze opleiding direct zelfstandig kunt gaan knippen.
De kosten voor de opleiding basis knippen bedragen € 495,= en de opleiding duurt ongeveer 10 uur.


HairstylingOpleiding professioneel haarstylen
Tijdens deze cursus leert u alle technieken om het haar te stylen: tangen, krullen en föhnen met de nieuwste technieken.
De kosten voor de opleiding professioneel haarstylen bedragen € 295,= en de opleiding duurt ongeveer 6 uur.


Opleiding allround hair specialist(e)
Tijdens deze vakopleiding wordt u opgeleid tot allround hairspecialist(e). Na het volgen van deze opleiding bent u klaar voor het zelfstandig ondernemerschap! Onderwerpen die aan de orde komen zijn: knippen, hairextensions, haarvlechten, hairweaving, dreadlocks en het zelfstandig ondernemerschap.
De kosten voor de opleiding allround hair specialist(e) bedragen € 995,= en de opleiding duurt ongeveer 25 uur.


Opleiding permanenten
Tijdens deze cursus leert u diverse manieren van ouderwets tot aan de nieuwste technieken van permanenten. Dit kan een zeer geschikte aanvulling zijn op uw opleiding voor haarstylist(e). U leert dit op een oefenhoofd.
De kosten voor de opleiding permanenten bedragen € 350,= en de opleiding duurt ongeveer 5 uur.


Opleiding Allround haarvlechten
Tijdens deze cursus leert u diverse manieren van vlechttechnieken. De technieken die u leert zijn normale vlechtjes onder en bovenhands. Vlechten met kunsthaar en vlechten met touw.
De kosten voor de opleiding allround haarvlechten bedragen € 225,= en de opleiding duurt ongeveer 5 uur.


Opleiding haarverven
Met deze opleiding kunt u en uw klanten voorzien van een complete metamorfose van het haar. Van blond naar donker, van bruin naar rood, noem maar op. Ook kunt u uw klanten voorzien van verschillende kleurschakeringen in het haar wat opvallend kan of heel subtiel. U leert wat de nummers van de verf inhouden en hoe verschillende tinten met elkaar vermengd worden. Kortom alle denkbare technieken zullen de revue passeren.
De kosten voor de opleiding haarverven bedragen € 495,= en de opleiding duurt ongeveer 12 uur.


Opleiding allround hair- en beauty specialist(e)
Tijdens deze vakopleiding wordt u opgeleid tot allround hair & beautyspecialist(e). Na het volgen van deze opleiding bent u klaar voor het zelfstandig ondernemerschap! Onderwerpen die aan bod komen zijn voor beauty:nagnagelstyling acryl,wimperextentions, visagie, relax massage, permanente make-up: wenkbrauwen, eye-liner onder en boven, lipliner, airbrush tanning
Onderwerpen die aan bod komen voor hair zijn: hairextentions, hairweaving, knippen, dreadlocks, haarvlechten.
De kosten voor de opleiding allround hair- en beauty specialist(e) bedragen € 2.020,= en de opleiding duurt ongeveer 55 uur.


Opleiding herenstylist(e)
In deze cursus leert in 4 bijeenkomsten het knippen van herencoupes. We beginnen met het knippen van lang haar modellen en eindigen met het opknippen. Ook leert u hoe u moet opscheren met een tondeuse en het uitdunnen van het haar. Na afloop kunt u alle coupes knippen.
De kosten voor de opleiding herenstylist(e) bedragen € 895,= en de opleiding duurt ongeveer 24 uur.


Opleiding haarstylist(e)
Versneld hairstylist en kleurspecialist worden bij Bransus. Bij Bransus leert u de basis van knippen,stylen en kleuren in 16 weken, 2 dagen per week. Alle materialen, die u bij de cursus nodig heeft, worden door ons gratis verstrekt. Na beëindiging van de cursus kunt u zelfstandig werken. Als u de cursus heeft doorlopen, krijgt u 2 Bransus certificaten: Hairstyliste en Kleurspecialiste.
De kosten voor de opleiding haarstylist(e) bedragen € 2.995,= en de opleiding duurt ongeveer 200 uur.


Hier vindt de beauty en visagie opleidingen van Bransus.
Hier vindt u de nagelstyling, pedicure en body opleidingen van Bransus.

Uitgebreide informatie over de Bransus opleidingen vindt u op de website van Bransus:
www.bransus.nl

Contact informatie Opleidingsinstituut Bransus:
Bransus Opleidingsinstituut
Straatweg 42-44
3051 BG Rotterdam-hillegersberg
Tel. 010-2189494
Fax. 010-2188758