Zoek op postcode

Bella met Olivella!

U bevindt zich hier:
8 juli 2008
Bella met Olivella!
Olijven zijn niet alleen erg lekker, maar de olie die ze bevatten is multifunctioneel toepasbaar. We kennen vrijwel allemaal de culinaire toepassingen van olijfolie bij het bakken en braden in de keuken en als dressing bij salades.
olivellafamilia


Olijfolie is echter ook een veelvuldig gebruikte olie in diverse cosmetische producten. De kwaliteit van olijfolie wordt gemeten aan de hoeveelheid "acidity" (oftewel oliezuur) per 100 gram olijfolie. Hoe lager het zuurgehalte is, des te beter en gezonder is de olijfolie.

Erg fijn met een fraaie ietwat nostalgische c.q. ambachtelijke look zijn de hoogwaardige producten op basis van vergine olijfolie (dit is onbewerkte olijfolie met een natuurlijke zuurgraad van niet hoger dan 1.5%) van het merk Olivella.

Jaren van intensief onderzoek hebben geleid tot de ontwikkeling van een innovatieve, gepatenteerde technologie voor de productie van deze huidverzorgingsproducten op basis van 100% zuivere olijfolie.

Dankzij de hoogwaardige olijfolie in de Olivella producten wordt je huid zacht en soepel, krijgt een goede vochtbalans en deze  wordt op een natuurlijke wijze beschermd tegen vroegtijdige veroudering. De lijn bestaat uit een romige bodycrème, een rijke handcrème, vloeibare handzeep (heerlijke geur en zacht schuim!), reinigingsdoekjes en vaste olijfzeep (van 50 gram, 100 gram en 150 gram).

TIP!
Een favoriet product dat we eveneens hebben getest is de Olivella Moisturizer.

Deze gezichtsolie in een mooie glazen flacon van 50 ml met handig doseerpompje is subliem! De rijke verzorgende olie maakt je gezicht direct zijdezacht en laat het soepel en comfortabel aanvoelen. Deze gezichtsolie is zeer rijk aan voedingsstoffen voor je huid zoals de vitamines E en A en squaleen (uit olijfolie).

De geur is subtiel en verfijnd dankzij etherische oliën van ylang ylang, lavendel en sinaasappel. Kleine littekentjes en schrale plekjes worden direct verzacht en de olie geeft je huid de hele dag een plezierig en goed gevoed gevoel.

Conclusie:
een zeer prettige en compacte lijn met kwalitatief erg hoogwaardige producten voor een prima prijs!

Voor meer informatie en verkoopadressen: www.kemios.nl