Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    
Beautopia

Beautopia

10 / 10.0
(1 stem)
Marathon 117
4873DX Etten-Leur
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0765031389
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@beautopia.nl
51.5668654.65193
1 5 10
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Bedrijfsomschrijving

Viva La Donna Verwendag 2009

Beautopia® organiseert voor het vierde jaar een Viva La Donna verwendag i.s.m. een aantal zeer betrokken collega’s op zaterdag 30 mei 2009. Stichting Viva La Donna initieert deze vierde jaarlijkse verwendag. Deze stichting is opgezet vanuit de persoonlijke ervaring van de oprichtster Corinne de Haas, die zelf op jonge leeftijd getroffen is door kanker.


Beautopia® en het betrokken team, streven ernaar, dit jaar minimaal35 vrouwen te verwennen. Omdat ontspanning en persoonlijke aandacht, zeer belangrijk is voor de innerlijke rust komen vrouwen tijdens of na de behandeling van kanker, weer beter in hun vel te zitten, waardoor ze het leven weer beter aan kunnen en het herstel kan worden bevordert na zorgeloze momenten.

Elke vrouw krijgt op zaterdag 30 mei in de sportzaal een ontspanningssessie. Wij willen namelijk graag dat de vrouwen ontspannen zijn en extra kunnen genieten van de behandeling die zij ontvangen. Ook krijgt iedere vrouw die dat wenst, een volledige make-up en kan de kapster het haar in model brengen, waarna er een foto gemaakt mag worden bij de fotografe. Er is een mogelijkheid dat een aantal vrouwen ook nog in aanmerking kunnen komen voor één van de andere behandelingen zoals een schoonheidsbehandeling, het verzorgen van de nagels of een heerlijke voetmassage.

De dames krijgen verder de gelegenheid om in contact te komen met lotgenoten onder het genot van een hapje en een drankje die wij ze, naar verwachting, ook dit jaar weer kunnen aanbieden i.s.m. sponsors. Ook ontvangt elke vrouw een “goodybag” om mee naar huis te nemen.Wilt u als vrouw met kanker of wanneer u daarvoor behandeld bent, gebruik maken van deze VERWENDAG, dan kunt u op de website van Beautopia® het aanmeldingsformulier vinden.   

NB: wij verzoeken u éénmaal, op of rond 29 mei 2009, gebruik te maken van een verwenbehandeling van de bij Viva La Donna aangesloten salons. Zo kunnen alle vrouwen met kanker of zij die daarvoor behandelt zijn gebruik maken van deze verwennerij. Wij vertrouwen op uw integriteit.

Kijk voor meer informatie over Viva La Donna: www.vivaladonna.nl  of over Beautopia® www.beautopia.eu

Kenmerken

Branches:
Afslankstudio
Schoonheidssalon
Visagie

Plaats een review

In de buurt gevonden

Arrows Piercing Studio(10.0/10.0)0.2km
Etten-Leur - Couperuslaan 15
 
 
Innerface0.2km
Etten-Leur - Toernooiveld 19
Branches: Schoonheidssalon
 
 
Beautopia(8.2/10.0)0.3km
Etten-Leur - Marathon 117
Beautopia® staat voor biologisch, groene ondernemer, kwaliteit en deskundigheid in de huidverzorgingbranche en in de Chinese Gezondheidskunde. Bij Beautopia® bent u in professionele handen waar u kunt rekenen op een VIP behandeling met biologische producten. Want wie goed in zijn vel zit en er...meer...
Branches: Massage
Diensten:Relax massage
 
 
Innerface(7.8/10.0)0.4km
Etten-Leur - Huygenslaan 55
Branches: Beautysalon
 
 
Praktijk Rebalanced(7.6/10.0)0.4km
Etten-Leur - Van Schendelstraat 9
Branches: Pedicure
 
 
Lunula Voetverzorging & Nagel Studio(7.8/10.0)0.4km
Etten-Leur - Olympiade 8
Branches: Pedicure
 
 
Pedicure I. van Deursen(7.8/10.0)0.4km
Etten-Leur - Huygenslaan 20
Branches: Pedicure
 
 
Lunula(10.0/10.0)0.4km
Etten-Leur - Olijmpiade 8
 
 
Beauty-Line(6.0/10.0)0.4km
Etten-Leur - De Genestetstraat 2
 
 
Intraplast0.5km
Etten-Leur - Oude Bredasewg 109
 
 

Plaatsen in de buurt

Bosschenhoofd - Hoeven - Langeweg - Oudenbosch - Prinsenbeek - Rijsbergen - Rucphen - Sint Willebrord - Sprundel - Zegge