Zoek op postcode

Baboe-Balans Massagepraktijk

8.9 / 10.0
(3 stemmen)
Prinsenstraat 20
7121AG Aalten
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0653351978
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@baboe-balans.nl
51.9281936.583311
3 4.4896265560166 3 8.9
Gemiddelde waardering uit 3 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Mijn naam is Chantal Baboe en ik ben een gediplomeerd Massagetherapeut. In mijn praktijk kunt u terecht voor diverse massagebehandelingen. Naast de therapeutische behandeling bied ik ook andere massagevormen aan die niet expliciet therapeutisch gericht zijn, zoals ontspanningsmassage en zwangerschapsmassage. Graag nodig ik u uit in mijn praktijk voor een massagebehandeling.

Baboe-Balans is aangesloten bij de beroepsvereniging Holos en koepelorganisaties TBNG en RBNG. Therapeutische behandelingen worden door een aantal ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Informatie over vergoedingen kunt u op mijn website lezen onder het kopje Tarieven.

Iedere behandeling begint met een kort gesprek. In dit voorgesprek bespreken we wat de verwachtingen en klachten/ spanningen zijn om de massage daar op af te stemmen. Ik kijk dan naar waar de meeste spanningen zitten bij de persoon op dat moment. Ook is er aandacht voor eventuele contra indicaties en eventuele reacties op de vorige behandeling. De aansluitende massage zal hierop afgestemd worden. Tijdens de massage en ook na afloop zal er aandacht zijn voor gevoelservaringen. Na de massage krijgt u een kop thee voor de afvoer van de aangemaakte afvalstoffen. De duur van de gehele behandeling is 1 uur en 15 minuten. Als u wilt weten of massage geschikt is voor uw gezondheidsklachten, kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Indien nodig zal ik u adviseren dit eerst met uw arts, specialist of therapeut te bespreken.

Wilt u iemand een massagebehandeling cadeau doen, of wilt u iemand een steuntje in de rug bieden? Een massagebon is dan een uniek cadeau! Deze bon kan op afspraak afgehaald worden.

Voor het bestellen van een bon of het inwinnen van meer informatie, kunt u vrijblijvend telefonisch contact opnemen via 06-53 35 19 78.

Kenmerken

Gezichtsbehandelingen:
Chakramassage
Drainage
Energetische massage
Klassieke massage
Reflexologie
Branches:
Massage
Diensten:
Relax massage

Reviews

Plaats een review
|
Echt een moment voor jezelf!
Ik had een behoorlijk heftige periode achter de rug en had daardoor veel klachten ook fysiek. Ik voelde mij direct op mijn gemak en heb 75 minuten (behandeling) voor mijzelf gehad. Dat doet erg goed en ik raad het iedereen ook aan!
Waardering:
5.0 10.0
|
Aanrader!
Fijne ontspannen en ongedwongen sfeer in parktijkruimte. Je kunt in alles merken dat er veel kennis is op medisch gebied. De massage heb ik als enorm prettig ervaren.
Waardering:
5.0 10.0
|
Echte aanrader!
Prettige massage, zeer professioneel.
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Houwer BV(6.0/10.0)0.2km
Aalten - Lichtenvoordsestrweg 20
 
 
Lelou0.2km
Aalten - Landstraat 35
 
 
Dick ter Maat0.3km
Aalten - Landstraat 14-18
Branches: Kapsalon
 
 
Praktijk Jeannette Harbers(10.0/10.0)0.4km
Aalten - Nassaustraat 5-7
Voetenplus is een pedicure praktijk met aantekeningen voor diabetisch en reumatische cliënten. Daarnaast is Jeannette Harbers gediplomeerd docent tenenlezen, ze geeft cursussen, lezingen en persoonlijke consuls. Ze is ook gediplomeerd voetreflexzonetherapeut en geeft ook workshops...meer...
Branches: Opleidingen
 
 
Ineke(8.0/10.0)0.4km
Aalten - Molenstraat 11
Branches: Schoonheidssalon
 
 
Schoonheidssalon Ineke(7.2/10.0)0.4km
Aalten - Molenstraat 11
Branches: Beautysalon
 
 
Lady Di Body Art0.4km
Aalten - Dijkstraat 5
 
 
Culem massages | Aalten(7.8/10.0)0.5km
Aalten - Wilhelminastraat 13
Rust, stilte, ontspanning: balans. Dat is waar Culem voor staat. D a a r o m : C u l e m Iedereen heeft wel eens een time-out nodig. Een massage is hét middel om die time-out te nemen en lichaam en geest tot rust te brengen. Een stiltemoment in je drukke agenda. Om te kalmeren en te ontspannen....meer...
Gezichtsbehandelingen: Gezichtsmassage, Klassieke massage
Branches: Massage
Diensten:Massage
 
 
Voetenplus(7.8/10.0)0.6km
Aalten - Eligiusstraat 27
Voetenplus de praktijk voor: Professioneel voetverzorging ook voor diabetici en Reumapatiënten Professionele schoonheidsbehandelingen ook voor de bruids make up Voetreflexzone therapie Massages Workshops Ons team bestaat uit: Ilona Wijgerink, Schoonheidsspecialiste en Pedicure. Jeannette Harbers,...meer...
Branches: Pedicure
 
 
Voetenplus(7.4/10.0)0.6km
Aalten - Eligiusstraat 27
Gezichtsbehandelingen: Massage, Schoonheidsbehandelingen
Branches: Beautysalon
 
 

Plaatsen in de buurt

Bredevoort - Breedenbroek - De Heurne - Harreveld - Lichtenvoorde - Lievelde - Varsselder - Varsseveld - Vragender - Winterswijk Miste